Dankzij het OM wordt Wilders weer de belangrijkste politicus van het land

Geert-Wilders-anti-islam-stickerMet op de achtergrond de wereldbrand door de islam, heeft het OM besloten Wilders op de troon van de aandacht te plaatsen. Uitstekend middel de PVV weer de grootste partij van het land te maken. Daarom de reactie van Wilders op het besluit hem onder verdenking te stellen:

Het is schandelijk, terwijl de wereld in brand staat richt het OM zijn pijlen op een volksvertegenwoordiger die problemen benoemt. Het OM kan zijn tijd beter besteden door zich meer te richten op de Nederlandse Syriëgangers die voor meer dan driekwart uit Marokkanen bestaat. Dit is de wereld op zijn kop.

12 reacties to “Dankzij het OM wordt Wilders weer de belangrijkste politicus van het land”

 1. Het wordt de hoogste tijd dat het hele OM en de rest van de rechtelijke macht op de schop gaan, deze ‘mensen’ komen van een andere planeet.

 2. Welnee, dit is goed geluid. Hoe vervelend het ook lijkt, het bereikt precies wat het zou moeten bestrijden. Wilders martelaar gemaakt door D66’ers, IS-aanhangers, marxisten en het virtuele comité van waakzame moslims. Het OM had geen beter moment kunnen kiezen. Mocht er onverhoopt een flinke pang door IS veroorzaakt worden, dan krijgt Wilders ook nog een troon aangeboden.

  Wel even schoonwrijven.

  • Nee , nee Meneer Wilders zou daar zeker de schuld van krijgen .
   Maar dat soort processen onttrekken zich aan de wetenschap .
   Dat is dan weer onvoorzien , zoals het gezegde luidt .

 3. Er ontstaat in dit land steeds meer inzicht in lands problemen, ook bij de gewone man en dat is goed. Iedereen ziet welke problemen er sinds de jaren zestig toegevoegd zijn aan onze samenleving.Het lijkt wel alsof het Nederlandse volk en dat is niet tegen te houden de broek van de regent uittrekt ook wel burgermeester maken genoemd.

 4. Ik word er een beetje moe van hoor. 6500 “gesponsorde” aangiftes waarmee het onafhankelijke rechtsorgaan aan de gang zou moeten? Het rechtsprekende orgaan wellicht grondwettelijk onafhankelijk maar het OM aanbrengende orgaan valt regelrecht onder en aansturing van de minister van justitie: inderdaad Opstelten!

  Wilders heeft met bijstand van Moskowicz HET politiek proces gewonnen en Moskowicz werd erop intern afgerekend. Nu Wilders nog en vanuit welke hoek, kan zoiets staatsrechtelijk aanwaaien? Zou het mr.Schalken kunnen zijn, of de voormalige rechtbank wegens wraking? Oftewel, zijn het personen, tja het blijven mensen nietwaar, die mogelijk ontspoord zijn aan het NL trias politica systeem der staat?

  Minister Opstelten weet zich weinig of niets te herinneren inzake in de jaren slepende zaak van topambtenaar van justitie en veiligheid, J. Demmink en heeft nooit info achtergehouden danwel onderzoek geblokkeerd. Vriendjes heb je niet voor niets.

  Beste Geert: houd je bewaking scherp in de gaten.

 5. Wilders is al de belangrijkste politicus van het land. De man moet vanwege zijn mening al meer dan 10 jaar worden beveiligd door lijfwachten. Anders zal hij worden vermoord in ons tolerante bananenkoninkrijk. Een gotspe ten top. Alle politici die nog het woord democratie in de mond durven nemen zouden hun ogen uit de kop moeten schamen. Alles is geoorloofd in deze schijnvertoning. Hamas Hamas, alle Joden aan het gas. Of de staat Israël vergelijken met de Nazi’s, het mag allemaal. Een roep om minder Marokkanen is vervolgens racistisch en een oproep tot haat. Ik vraag daarom aan de aanklagers: “willen jullie nou echt dit land zo aan jullie kinderen en kleinkinderen achterlaten”?

 6. @Nico Spaak, voor olie verraden ze hun eigen moeder.
  Het OM is niet meer dan een tube glijmiddel in een ondergaande samenleving.
  De politici, die wij hier hebben zijn de hoofdschuldigen.
  Hoe haal je het in je hoofd een aggressieve cultuur, die met geweld om zich heen slaat hier toe te laten?

 7. Er is thans een generatie onder ons opgegroeid met wéinig eruditie, zelfs al hééft men bijvoorbeeld Gymnasium gedaan…
  (niet helemaal hun schuld… want de politiek streeft nu eenmaal al decennialang fanatiek de domboïsering van ons onderwijs en ons volk na)
  en met héél weinig waardering voor vrijheid en een soeverein volksbestaan.
  De waarden en normen van een land en een cultuur, die je zelf eigenlijk nauwelijks kent en waardeert, omdat je zelf immers vanaf je pamper-tijd al eerder ver-amerikaniseerd dan Nederlands was..
  legt deze generatie dus zonder zelfs maar met de ogen te knipperen in de vuilnisbak.
  De waarde van het leven geldt in hun ogen slechts dan, wanneer en indien men jong en gezond en succesvol is.
  Het kwetsbare en weerloze en niét succesvolle hindert hen eerder dan dat men het waardeert of respecteert, want de zorg voor zulke mensen kost nu eenmaal géld… en geld is duidelijk de belangrijkste waarde in het leven van al die fanatiek eigen succes en comfort nastrevers.

  Van mensen als Pim Fortuyn en Geert Wilders begrijpen zij dan ook helemaal NIETS.

  Als je eigen leven uit netwerken, de sportschool, het dwangmatig verwijderen van alle lichaamsbeharing en een bij de grote groep behoren bestaat, kun je het heimwee van een Pim Fortuyn naar de boeiende geschiedenisverhalen en het samen zingen en muziek maken op zijn vroegere Lagere School nauwelijks navoelen.. laat staan dat je het opnieuw kwalitatief maken van het onderwijs van nu haalbaar of zelfs maar wenselijk zult vinden.

  Als je je niet, zoals Geert Wilders, herinnert hóe karaktervast, ijverig, spaarzaam en trouw de gemiddelde Nederlander nog niet zo lang geleden was ( ik heb ervaren dat men in Jeruzalem spontaan begon te juichen toen ik tijdens een internationale solidariteit-met-Israël mars met de Nederlandse driekleur naderde… want Nederlanders… dat waren vriénden…. meende men)
  en als je liever gevaar loopt en zelfs dóódgaat dan te moeten aanzien hoe dit land en dit volk straks onder de knoet van EU, lege hedonisten en barbaarse islamieten terecht gaat komen…
  dan oogst je bij de behoorlijk-gevoelsarme jongens en meisjes van het huidige O.M. en bij die van de media angstwekkend weinig begrip… laat staan adhesie.

  Verwende blagen, want daar hebben we het over.. die zelfs op hun 40e nog niet in de buurt van volwassenheid gekomen zijn,
  zouden natuurlijk nooit op posten van enige invloed terecht mogen zijn gekomen.
  Maar ja… ze hadden de leeftijd… en ze hadden dat weinig meer voorstellende schooldiploma… dat viel niet te ontkennen… en de ouderen moesten toch eens het stokje overgeven en waren bovendien nogal duur…. en dezen, die nu achter de bureaus en computers zitten op ministeries en redacties, hadden toevallig nogal vaak invloedrijke ouders, of de juiste sekse… of behoorden tot een te pamperen groep nieuwkomers…. en dus zitten ze nu wáár ze zitten en leggen maar al te graag hun fantastieloze en waarden-loze wil op aan mensen, in wier schaduw zijzelf niet eens kunnen staan.

  Ziet u hun kinderen ooit een opstand tegen deze super-lege generatie ontketenen?
  Ik niet.
  Was het maar waar…!
  Die kinderen zullen namelijk nóg weer minder hebben meegekregen dan hun ouders…. en zullen straks al even fel gaan strijden tegen al datgene, wat in de ogen van de mensen van alle eeuwen vóór de onze nog wél als goed en rechtvaardig en deugdzaam en mooi en na te streven werd bezien.

  Euthanasie zal ( bijna) een plicht worden, abortus van ‘niet volmaakte’ foetussen eveneens.
  Vrijheid nastreven zal overal geïrriteerd fronsen opleveren.
  Eigen identiteit ( geloof…..)zal als een geestelijke afwijking beschouwd worden.
  Waardering voor de eigen cultuur en folklore zal worden weggezet als racisme.

  Wie in een leven na de dood gelooft valt gelukkig te prijzen, want die mag tenminste vooruit hopen op een wereld, waar zijn vrienden en waarden en normen nog helemaal springlevend zijn.
  Die beveelt straks, als zijn of haar tijd daar is, met een zucht van diepe opluchting de geest terug aan Hem, Die haar eens schonk….
  en verlaat dan deze wereld van ijdelheid en najagen van wind zonder één moment van spijt.

  Toen Abraham indertijd met zijn zoon Izaäk de berg Moria besteeg…. toen zei hij tegen zijn knecht: ‘Blijft u hier achter met de ezels’.
  Dat zal eveneens een passende laatste opmerking zijn voor diegenen onder ons, die in vol bewustzijn zullen sterven en afscheid kunnen nemen:
  ‘Veel succes… jullie…. nu ik jullie hier achterlaat met de ézels’.

 8. PVV-leider Wilders beschuldigt premier Rutte ervan zijn partij “politiek uit te schakelen”. Dit laat Wilders aan de NOS weten in een reactie op het wekelijks gesprek met de minister-president.

  “Het is glashelder dat Rutte eigenlijk verheugd is over het proces tegen mij en de PVV zo politiek wil uitschakelen”, aldus Wilders. “Schandalig en zal hem niet lukken.”

  http://nos.nl/artikel/708602-wilders-rutte-wil-pvv-uitschakelen.html

 9. @Gielah: Hear hear. Alsof ik – in essentie – mijn eigen gedachten hier lees. Een zeldzaam gevoel van herkenning, waarvoor dank.

 10. De nederlandse bevolking word door hun gekozen volksvertegenwoordiging constant belazerd

  De nakomende familie van de vooruitgekomen gelukzoeker wordt niet meer als immigrant aangemerkt
  Dus als er nu 14000 syriers komen , die later nog hun familie – een stuk of 5 – laten nakomen dan zijn er dus nog steeds maar 14000 en geen 70 000 binnengekomen

  Verder gaat de volksvertegenwoordiging niets doen aan de ongelijke behandeling
  Een binnen komende syrier heeft binnen 6 maanden recht op een huis ( met inhoud) en de nedrlander – die kan rustig een jaar of 10- of nog langer- blijven wachten voordat hij een huis krijgt

  De hollander heeft wel de PLICHT om alles te betalen en de syrier heeft recht om het te ontvangen

  Gekke wereld he, dat de gekozene de kiezer zo schopt
  maar nog gekker dat de kiezer zich laat schoppen

 11. OM: “Illegale Marokkaan wilde aanslag plegen”

  “Gisteren en vandaag extra bewaking voor synagoges in Amsterdam.”

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/illegale_marokkaan_aangehouden_1.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: