Arabieren en Zwarte Piet

darfurWaarom vinden negers Zwarte Piet erger dan de Arabische genocide op negers? Terwijl de VN zich bemoeide met de Nederlandse volkstraditie van het Sinterklaasfeest, waren het dezelfde VN die de groepsverkrachtingen en massamoorden in Darfur in de doofpot lieten stoppen: Vorige maand lekte een intern rapport uit waaruit blijkt dat UNAMID cruciale informatie niet deelt met het hoofdkantoor van de VN in New York. Zo werden rapportages over aanvallen tegen burgers en blauwhelmen achtergehouden. (NRC)

En niet alleen de VN, ook onze nationale gekleurde garde hield zich liever met het Nederlandse slavernijverleden en het Sinterklaasfeest bezig dan met de hedendaagse etnische zuiveringen die Arabieren op negers plegen. En dat smeekt om nadere uiteenzetting.

Nou, daar is wel een hypothese over uit te strijken. De zwarte mens in Nederland gooit het op dit moment liever op een akkoordje met de getinte mens, en vice versa. Zeg, maar een complotje om bestwil. Of nog liever gezegd, om de blanda in zijn eigen land eens goed dwars te zitten. Zou het ze echt om de mensenrechten te doen zijn, dan zouden de zwarte Nederlanders zich vreselijk druk moeten maken om wat er werkelijk erg is in deze tijd.

Zoals het afslachten van negers door Arabieren. Zoals het als slaaf houden van negers door Arabieren. Zoals de massaverkrachtingen van zwarte meisjes en vrouwen door Arabieren. Maar nee, een eeuwenoude nationale folklore van de blanda is hun grote ergernis. Wat wel heel erg raar is, want Khartoum is toch alweer ruim een decennium met instemming van de Arabische Liga en de linkse ontwikkelingshulpfabriek aan de gang in Darfur Zwarte Piet “af te schminken”.

Nou Quinsy Gario, daar ga je dan charlatan.

11 Responses to “Arabieren en Zwarte Piet”

 1. De gekleurde in Nederland hoopt dat de moslim hem in Nederland wel zal sparen op de dag des oordeels.
  Maar eerlijk de gekleurde zegt toch ook niets over de stamoudste of familie die zijn voorvaderen VERKOCHT aan de blanda’s- hij geeft die Eigen stam niet eens de schuld.
  Die domme blanda’s laten zich wel de schuld aanpraten en dat zijn ze zo gewend dat ze denken die kunstjes bij de moslims weer uit te kunnen halen.
  Zou zeggen wordt wakker jongens en ga vooral proberen zelf je broek op te houden want de moslims, die gaan dat echt niet doen en sparen, nee vergeet het maar.

 2. Behalve de blijkbare behoefte om de onderlinge verstandhoudingen in Nederland te verkloten, gaat het ze er uiteindelijk alleen om nog meer geld af te troggelen van de zich schuldig moeten voelende witten. In de vorm van ‘herstelbetalingen’ die in de miljarden zouden gaan lopen. Wat er écht in de wereld aan gruwelijke schendingen van mensenrechten plaatsvindt interesseert ze duidelijk geen ene moer.

 3. Wilders ten onrechte uitgelachen over het hoge percentage IS-sympathisanten:

  “De ruime steun van Turkse jongeren in Nederland voor gewelddadige groepen als IS is verontrustend. Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft dat dinsdag gezegd tegen NU.nl.
  Hij reageerde op een onderzoek van Motivaction waaruit blijkt dat 80 procent van de Turkse jongeren het niet afkeurt dat uit naam van de jihad geweld wordt gebruikt tegen mensen met een ander geloof. Ook vindt 80 procent van de ondervraagden de terugkeer van jihadstrijders naar Nederland geen probleem.
  Asscher noemt het nieuw dat zo veel Turkse jongeren IS lijken te steunen. ‘We mogen niet accepteren dat deze jongeren zich op deze manier van de samenleving afkeren.’ Hij wil in gesprek gaan met Turkse organisaties en de jongeren zelf.
  PVV-leider Geert Wilders wil een debat met Asscher over het onderzoek. ‘Toen ik eerder dergelijke cijfers noemde, lachte iedereen me uit.’ Wilders zei eerder dat volgens onderzoek driekwart van de moslims in Nederland jihadstrijders in Syrië helden vindt. ‘Maar het is dus nog erger’, constateert de PVV-leider.”

 4. NIW:

  Opperrabbijn Binyomin Jacobs van het Ipor is vorige week donderdag bij een tankstation in zijn woonplaats per auto aangevallen. „Ik had getankt en wilde betalen, toen ik twee jongens van Arabische afkomst in een auto naar mij zag kijken. Ik wachtte maar even met oversteken tot ze weg waren, maar ze bleven wachten, dus stak ik toch over. Toen gaven ze opeens gas en stopten daarna om mij uit te schelden. Ik kon net op tijd wegspringen.” Jacobs heeft er geen lichamelijk letsel aan overgehouden, maar heeft de actie wel ‘als een aanslag ervaren’. „Het geeft een unheimisch gevoel,” zegt hij. „Ze hadden het duidelijk op mij gemunt, ze wilden me angst inboezemen.” Jacobs, die het nummerbord had onthouden, heeft het incident gemeld bij de politie, maar verwacht niet er nog iets van te horen. „Er is op zich niets strafbaars gebeurd, dus kan de politie er niets mee. Ik heb ook geen officiële aangifte gedaan. Als ik dat zou doen iedere keer dat ik word uitgescholden omdat ik Joods ben, kan ik bijna elke dag naar het politiebureau.” Afgelopen zomer werden er tijdens de oorlog in Gaza bij Jacobs thuis stenen door de ruit gegooid.

 5. Syrische asielzoekers eisen apartheid:

 6. Bierpiet en nazaat van zwarte slaven Timo Aarnink geeft Quinsy Gario een rechtse Cassius Clay op de onderkaak:

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/opinie/item/6620-de-bierpiet-redt-de-zwarte-pietendiscussie

  Zakdoekje?

 7. Waarom wel zeuren over Mark Rutte, maar niet klagen over de negermoord door Arabieren in Darfur? Nou, omdat Quinsy Gario goede vriendjes wil blijven met Arabische racisten:

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/31265_top_3_racistische_uitglijders_van_mark_rutte/

Trackbacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: