Blanke driehoek legt kleurling Perdiep Ramesar over de knie

isis-den-haag-350x175Als Perdiep Ramesar zijn artikel over de Haagse shariadriehoek nooit naar de burelen van het dagblad Trouw gestuurd had, zou hij hoogstwaarschijnlijk niet onder het journalistieke vergrootglas gelegd zijn. Dat kritische meningen over de islam en moslims bij de progressieve blanke mannenbroeders niet geslikt worden, wisten we sedert Paul Cliteur zijn islamkritische keutel bij het Buitenhof moest intrekken, omdat hij een veroordeling door onder meer PvdA’er Thijs Wöltgens bij virtuele Neurenbergse processen liever uit de weg ging.

Het dagblad Trouw rook de journalistieke onbetrouwbaarheid van Perdiep Ramesar pas nadat de journalist het waagde de PVV op het spoor te zetten van een shariadriehoek in de Haagse Schilderswijk.

Er werden drie blanke mannen van statuur aangetrokken om de artikelen van Perdiep Ramesar onder de loep te leggen en daaruit zou blijken dat ruim 10 procent op een onverklaarbaar aantal niet-traceerbare bronnen gebaseerd is: Trouw kan voor ruim 10 procent van de artikelen van Perdiep Ramesar de hand niet langer in het vuur steken.

Hoe je bronnen die met de dood bedreigd kunnen worden als die voor de islam onverkwikkelijke mededelingen doen, zonder risico traceerbaar zou kunnen maken, is na de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, en de graag geplande moorden op onder meer Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders, een waagstuk.

Een ieder die zich niet door onbesuisde islamliefde laat beknotten weet dat een journalist tippen op voor de islam nadelige feiten, risicodragender is dan een klauterpartij in de Himalaya.

Maar wat vooral vreemd is, is dat we nu wel moeten weten dat van het journalistieke oeuvre van Perdiep Ramesar ruim 10 procent kennelijk niet betrouwbaar is, maar we over de betrouwbaarheid van alle andere journalisten in het duister moeten tasten. We weten nu niet of die 10 procent schril afsteekt tegen het percentage onbetrouwbaarheid van de andere journalisten.

Waarom het onderzoeksteam uit louter blanke mannen bestaat is op zich al raadselachtig. Misschien zouden de gekleurde professoren David Pinto en Afshin Ellian ook door de loep mee hebben willen gluren.

Wie gezegend is met een beetje geheugen weet dat het zeer geziene bloedrode opinieweekblad Vrij Nederland een serieuze poging deed Ayaan Hirsi Ali met een op bedrog gebaseerde journalistieke karaktermoord van kant te maken.

Op de hoofdschuldige Xandra Schutte is toen geen driemanschap gezet om haar journalistieke kwaliteiten in twijfel te trekken, maar ze kon haar carrière tot aan de dag van vandaag doodgewoon voortzetten.

Als het waar is dat ruim 10 procent van de journalistieke ijver van Perdiep Ramesar uit de duim gezogen is en het dagblad Trouw dat gedurende de zeven jaar dat hij voor de krant schreef niet ontdekt heeft, zou het ook wel eens zo kunnen zijn dat de andere journalisten van dat dagblad vrijelijk zaken uit hun duim gezogen hebben. Helaas beperkt het onderzoek zich slechts tot Perdiep Ramesar, zodat we dat nooit zullen weten.

De kritische lezer snapt natuurlijk wel waarom.

 

 

 

 

 

 

Advertenties

6 reacties to “Blanke driehoek legt kleurling Perdiep Ramesar over de knie”

 1. We leven nu éénmaal in een land waar de links fascistische smeerlappen heel veel invloed hebben bij kranten, tv media, rijksoverheid, provincies en gemeenten !

 2. Linkse zelfracisten aan het woord:

  ‘Moslimlied voor vrede tijdens kerstdienst’

  KEULEN –
  Als gebaar van vrede en teken van begrip zou het goed zijn als verschillende godsdiensten elkaars liederen zingen tijdens de kerst. Dat vinden verschillende Duitse politici en de Centrale Raad voor moslims in Duitsland, meldt de Duitse krant Bild maandag.
  „Het zou een groot teken van vrede tussen de godsdiensten zijn als er in de kerk een moslimlied wordt gezongen en in de moskee een kerstlied,” zegt politicus Omid Nouripour van de Groenen. De sociaaldemocraat Thomas Funk sluit zich daarbij aan: „We moeten begrip, respect en tolerantie naar elkaar tonen. Het zou mooi zijn als we dat kunnen doen met het zingen van een lied.”
  De katholieke en protestantse kerken hebben nog niet gereageerd op het verzoek.

 3. Was Perdiep Ramesar toch nog te mild over de Schilderswijk?

  “Volgens mij, maar ik sta open voor suggesties, is er nergens anders in Europa een dergelijke bijeenkomst gesignaleerd waar haat, dood, verderf en antisemitisme werden gepropageerd. Op die vrijdag 4 juli voelde ik een mix van schaamte en woede bij me opkomen. Wat ik toen dacht? Dat de naam ‘shariawijk’ nog te mild was voor dit Haagse jihadistische bolwerk.”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain-Ephimenco/article/detail/3818703/2014/12/28/Ik-blijf.dhtml

 4. Links bedrog bij de NPO:

  “Andere Tijden (NPO) gisteravond, gepresenteerd door “historicus” Hans Goedkoop. Aflevering over de Jaren 90. Kijk het fragment en kots. Dit is de meest smerige extreemlinkse agitprop dit jaar op De Publieke Omroep ooit. Van een item (juni 1997) over een tragische brandaanslag op de Turks-Koerdische familie Kösedag in de Haagse Schilderswijk (waarbij vijf kinderen + moeder omkwamen) wordt zonder een greintje nuance en duiding overgeschakeld naar een fragment Pim Fortuyn, die zich zorgen maakt over de immigratie van Achterlijke Cultuur uit Islamitische Landen. Allesbehalve subtiele boodschap van het smerig stinkende clubje Goebbels-adepten daar op het Mediapark: Het is allemaal de schuld van Pim dat die Turks-Koerdische kindertjes en hun moeder omkwamen. Dat de aanslag werd gepleegd door iemand uit de eigen familie werd er NIET bij gezegd. Dat die 26-jarige neef 20 jaar en TBS heeft gekregen werd er NIET bij verteld door de Geschiedenis Abteilung van de NPO. Dat het ordinaire geïmporteerde eerwraak was, werd NIET gemeld door uw Publieke Omroep. Wel mochten snorkoerden bij Andere Tijden op archiefbeeld in het Turks verklaren dat het “racisten” waren geweest. Gadverdamme Andere Tijden. Dit is framen. Dit is geschiedvervalsen. Dit is pissen op een graf. Dit is populistische agit prop beyond Noord-Korea. Dit is het grofste journalistieke schandaal van 2014. Dit is de reden waarom stas SanderDekker die taxpoet-stekker nu eens definitief uit dat zieke zooitje haatzaaiende volksmenners te Hilversum moet trekken.”

  Bron: GeenStijl

 5. Daar heb je Ineke van der Valk weer:

  http://www.joop.nl/leven/detail/artikel/30216_40_procent_van_de_nederlandse_moskeeen_met_geweld_aangevallen/

  Deze dus:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/u_betaalt_zelf_voor_uw_eigen_verdachtmaking.html

  Kunnen we ons de vraag stellen of niet ook alle geestelijke, fysieke en materiële schade welke sedert de moord op Theo van Gogh door de volgelingen van de profeet aan de Nederlandse burgers toegebracht werd, niet aan discriminatoire gevoelens van de daders te relateren vallen.

  Onderzoekje dan maar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: