Opnieuw bedrog bij het dagblad Trouw  

TrouwHadden ze nog zo beloofd schoon schip te maken nadat met veel kabaal Perdiep Ramesar het schoeisel in zijn kont getrapt werd, wordt er bij het dagblad Trouw alweer bedrog in giftig inkt aan het papier toevertrouwd. Nog onlangs wist de magiër van de krant Hans Goslinga zijn trouwe lezers en de islam gerust te stellen met een voorzetje op een verbod voor de PVV. U weet wel, de grote muil van de islam blijft schreeuwen, die van de oorspronkelijke Nederlanders wordt met de wet dichtgeslagen.

Maar alsof dit nog niet genoeg is bestond Hans Goslinga het de moordpartij in Parijs in het voordeel van de islam om te buigen met een riedeltje bedrog over de gewezen minister van Financiën en ex-vicepremier Gerrit Zalm. Die verklaarde na de rituele moord op Theo van Gogh zomaar de oorlog aan het terrorisme. Niks mis mee, want in de jaren daarna was Nederland met instemming van de PvdA, D66 en GroenLinks op veel buitenlandse plekjes oorlog aan het voeren tegen dat terrorisme. Maar Zalm werd ironisch genoeg oorlogstaal verweten.

Maar Hans Goslinga, gelauwerd journalist zou Hans Goslinga niet zijn als hij niet net als destijds Femke Halsema de voormalige minister als oorlogszuchtig neerzet: Het is opnieuw een bewijs dat Rutte naar het midden kijkt en niet langer wil aanschurken tegen het anti-islamitische geluid van de PVV. Zalm zag in de aanslag op Van Gogh een oorlogsverklaring en als vice-premier namens het kabinet sprekend ‘verklaarde hij de oorlog terug’, net als PVV-leider Wilders deze week ook weer deed, daarmee met open ogen in de val van de terreur trappend.

Jaren nadien werd Zalm nog van oorlogsretoriek beticht. Ook door een mevrouw van de inmiddels al lang ter ziele omroep LLINK, die in een interview ook weer riep dat Zalm met zijn oorlogserotiek zomaar de oorlog verklaarde. Helaas voor de mevrouw had de verslaggever voor haar het bandje met de gewraakte tekst in petto en hoorde ze hem slechts zeggen dat het een oorlogsverklaring aan het terrorisme was. Mevrouw moest haar beschuldiging stante pede inslikken.

De vermeende oorlogsretoriek van Zalm is nadien met de goebelliaanse gedachte dat van iedere leugen altijd wel iets blijft hangen, een eigen links leven gaan leiden. Ook bij het dagblad Trouw, dat wel instemde met de oorlog tegen het terrorisme, maar het Zalm nu verwijt dat hij dat na de moord op Theo van Gogh profeteerde.

Nou Rob de Wijk, daar ga je dan met je Een Nederlandse missie in Mali is onontkoombaar eigenbelang, want de moordende gijzelnemer Coulibaly linkte zijn moordpartij aan de oorlog aan het terrorisme in Mali.

Geen wonder dat de islamitische moordpartijen in Parijs langzaamaan van een nadeel voor de islam, in een voordeel evolueert. De eerste schouderklopjes zijn er al.

Advertenties

6 reacties to “Opnieuw bedrog bij het dagblad Trouw  ”

 1. Nationalist Marine le Pen niet welkom op de “Mars der beschaving” in Parijs, maar de Turkse nationalist in eigen en andermans land Ahmet Davutoglu wel!

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmet_Davuto%C4%9Flu

  https://twitter.com/ahmet_davutoglu

 2. Goslinga is een Pechtold-adept. De voorman van de partij die de Armeense genocide ontkent (om Turkse stemmers te behouden). D66-ers zijn zelf geweldloos. Maar halen wel hele volksstammen binnen die geweld juist als het middel zien om hun doelen te bereiken. De D66 zelf bestrijdt ondertussen degenen die tegen de onvoorwaardelijke onderwerping strijden.

 3. Jordan

  D66 was net zoals partijgenoot Rob de Wijk voor de strijd tegen het moslimterrorisme in Mali:

  http://www.volkskrant.nl/politiek/meerderheid-tweede-kamer-voorstander-van-mali-missie~a3560631/

  Was het Rob de Wijk die Wilders als veroorzaker van het moslimterrorisme aanwees, nu blijkt de strijd tegen het moslimterrorisme in Mali van invloed te zijn geweest op de moorddadige gijzeling in Parijs.

  Hier meer over wijsneus Rob:

  https://filantropius.wordpress.com//?s=rob+de+wijk&search=Gaan

 4. Nou moe, Rutte haalt Aboutaleb links in:

  “Bijzonder is dat Rutte, ondanks dat hij zijn waardering uitsprak voor de toespraak van Aboutaleb van afgelopen week, hij het wel onjuist zou vinden om tegen moslims te zeggen ‘Je moet je nu uitspreken’. (bron: VARA)

 5. Hoe goochel je verlies in winst om? Nou, je zet de scheve bek van Goslinga aan het schrijftafeltje en het ziet er zo uit:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5119/Provinciale-Statenverkiezingen/article/detail/3915725/2015/03/19/Goslinga-keihard-oppositie-voeren-vanaf-de-zijlijn-loont-niet.dhtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: