Kanker van islamistische jihad en virulente Jodenhaat slaat weer toe in België

Op zwartVerviers, België, donderdagavond 15 januari 2015. Anti-Jihad actie van de Belgische contra-terreurdivisie. Twee Jihadisten gedood, derde zwaar gewond. De actie is verre van voorbij. Intussen sluiten vandaag vrijdag de meeste Joodse scholen in Antwerpen hun deuren uit angst voor jihadistische represailles. [foto bron: EPA]

Vermits de anti-terreuractie in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Jemen en nog enkele andere landen nog volop aan de gang is, heeft het voorlopig weinig zin om dit moment er veel over te schrijven. Maar wat nu al duidelijk is dat is dat stilaan België en andere Europese landen in de ban raken van de Arabische islamitische terreur.

Het begint hier zowaar een beetje op Israël te lijken, waar dit soort islamistische Arabische terreur dagelijkse kost is, hoewel ze dat in Europa niet geweten willen hebben. En diegenen die het wél weten leggen de schuld ervoor bij de Joden zélf. Eigen schuld dikken bult.

Het oude uitgemelkte antisemitische verhaal dat het nog altijd erg goed doet bij Jan Modaal, die weliswaar alles weet van voetbal en de beurs, ‘Familie’ en ‘Buren’, maar geen jota weet wat er elders in de wereld gebeurt, tenzij wat hij/zij leest op zijn scheurkalender en de berichten die hij leest op zijn Galaxy Smartphone van 799 euro van twee lijnen lang, hem gratis aangeboden door zijn locale gepolitiseerde TV-zender.

Ontkenning van wat iedereen al lang weet, blijft de teneur in de Belgische linkse sien en in hun zog tientallen dozijnen pro-Palestijnse [lees: anti-Israëlische] en islamitische  organisaties en NGO’s, allen zwaar over-gesubsidieerd door de Belgische staat. Bovendien lijkt het enige waar de politiek-correcten in ons land zich om bekommeren, de nieuwe golf van islamofobie te zijn die er onvermijdelijk zit aan te komen. Dat zal dan ook wel de schuld van de Joden zijn. Let op mijn woorden.

Echter, in werkelijkheid is het hun groezelige politieke agenda die daadwerkelijk structurele veranderingen en maatregelen in de weg staat. Net zoals België en in de rest van de door de terreur geteisterde landen van de Europa Unie, wordt angstvallig vermeden om de ware oorzaak van de terreur aan te pakken en de dingen bij hun naam te noemen: het islamitisch antisemitisme.

In plaats van de noodzakelijke lessen te trekken uit de vele aanslagen die de EU de voorbije jaren teisteren, worden enkel de symptomen bestreden ipv de kanker van de antisemitische jihad met wortel en al uit de grond te rukken en wordt op knullige wijze gepoogd het geweld te bestrijden en in te dijken. Maar meer dan dat hoeft niemand te verwachten. En wie is de pineut van het hele verhaal? Weerom de Joden, mevrouw en mijnheer.

<wordt vervolgd>

Met dank aan  Brabosh.com

Advertenties

5 reacties to “Kanker van islamistische jihad en virulente Jodenhaat slaat weer toe in België”

 1. Curieus moment. De ex-PvdA’er Selcuk Öztürk laat in de Volkskrant twee Joden de nieuwe Christus aan het kruis slaan:

  “Samsom draagt nu het kruis. Hij bewandelt de lijdensweg. Na de verkiezingen wordt hij door Amsterdamse PvdA-topmannen aan het kruis genageld. Door Felix Rottenberg, die de nieuwe kandidatenlijst gaat opstellen, en door Lodewijk Asscher, de nieuwe partijleider”

 2. Thieme is de weg totaal kwijt. Ik las dat zij tegenwoordig als veganist leeft. Zou zij soms door een tekort aan noodzakelijke voedingsstoffen een verweking van haar hersencellen hebben opgelopen ?

 3. Freitag, 16. Januar 2015
  Mit “Kriegswaffe” verschanztMann nimmt Geiseln bei Paris
  Gibt es eine Verbindung zu den jüngsten Anschlägen in Paris? In einem Postamt nordwestlich der französischen Hauptstadt verschanzt sich ein Mann mit zwei Geiseln. Die Gegend wird abgeriegelt, ein Hubschrauber überfliegt das Gebiet.

  In einer Vorstadt von Paris hat ein bewaffneter Mann in einem Postamt zwei Menschen in seine Gewalt gebracht. Die Geiselnahme in Colombes nordwestlich von Paris habe kurz vor Mittag begonnen, hieß es aus Polizeikreisen. Der Mann habe sich mit einer “Kriegswaffe” in den Räumen des Postamts verschanzt. Die Gegend wurde abgeriegelt, ein Hubschrauber überflog das Gebiet. Berichten zufolge rief der Geiselnehmer selbst bei der Polizei an und erklärte, über Granaten und Kalaschnikows zu verfügen. Offenbar ist er als Krimineller polizeibekannt………….

  http://www.n-tv.de/politik/Mann-nimmt-Geiseln-bei-Paris-article14336931.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: