Vooravond van synagogeaanval in Kopenhagen: Imam zet aan tot Jodenmoord +video

offensive

Denemarken: de ene cartoon is duidelijk de andere niet… 😦

Tijdens het vrijdaggebed van 13 februari 2015, een dag voor de bloedige terreuraanslagen in Kopenhagen, verwierp Hajj Saeed, de Imam van de Al-Faruq moskee in de stad, elke inter-religieuze dialoog met Joden, berichtte aldus Memri TV. Vanop het spreekgestoelte noemde Imam Saeed de inter-religieuze dialoog een “kwaadaardig idee” en beweerde dat

“[..] de mensen die verantwoordelijk zijn voor  inter-religieuze dialoog alle religies gelijk willen stellen. [Door dit te doen] willen zij de Waarheid gelijkstellen met  Onwaarheid. Tussen ketterij en bedrog, tussen de religie van de profeet Mohammed en door de mens gemaakte wetten, die door deze criminelen werden gewettigd om de wereld te regeren.”

Achter Saeed hing een zwarte vlag, geassocieerd met de islamitische extremistische groep Hizb ut-Tahrir, een internationale pan-islamitische politieke organisatie met het doel om alle islamitische landen te verenigen onder auspiciën van een Islamitische Staat. Zijn preek werd op het internet geplaatst door de Scandinavische sectie van de groep.

Met betrekking tot specifiek de Joden, zei Saeed dat de Profeet Mohammad in Medina Joodse buren had, maar in plaats van te proberen om hen op te roepen tot verzoening, “op de wijze van… diegenen die oproepen om Waarheid en Onwaarheid te verzoenen,” riep hij hen op om de Islam te accepteren. En toen zij zijn oproep om zich tot de Islam te bekeren verwierpen, “voerde hij oorlog tegen de Joden.”

Hij echoode het credo van Hizb ut-Tahrir dat “alle mensen zich moeten bekeren tot de Islam”. Diegenen die weigeren om dit te doen “nadat hen duidelijke bewijzen werden getoond,” moeten worden beschouwd als ketters en ongelovigen. En er bestaan religieuze wetten hoe om te gaan met zulke mensen, met name wanneer zij temidden van hen leven in hun landen. “De zogenaamde interreligieuze dialoog is geen deel van deze wetten,” zei hij, in plaats daarvan vaststellend dat er “een ideologisch conflict” zou moeten zijn “om hun leugenachtige argumenten te weerleggen.”

Saeed verwierp tevens de hulp van de Verenigde Naties aan moslimgemeenschappen zeggende “Willen wij… dat de Verenigde Naties goede welzijnswerken doen voor ons? De Verenigde Naties en zijn voorgangers van de Volkenbond werden opgericht om de Islam te bestrijden en moslims weg te trekken van hun religie.”

Video: Hajj Saeed, Imam van de Al-Faruq moskee in Kopenhagen, op 13 februari 2015 aan de vooravond van de terreuraanslagen: “Geen interreligieuze dialoog met Joden maar oorlog”

Met dan aan Brabosh.com

in een vrije vertaling naar een artikel van David Daoud in The Algemeiner van 18 februari 2015

8 reacties to “Vooravond van synagogeaanval in Kopenhagen: Imam zet aan tot Jodenmoord +video”

 1. Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Er moet een verbod komen op Imams. Het zijn allemaal stuk voor stuk, genocidale racisten en vrouwenhaters met GRUWELIJKE opvattingen. Mochten we ze maar afschieten, ze zijn erger vuil dan Nazi kamp bewakers.

 2. Imams prediken de waarheid vanuit het heilige koran-strijdboek. Imams vanwege die vermeende “geloofsonjuistheid” te verbieden zal niet succesvol zijn. Verbieden van de islam met zoveel moskeeën is inmiddels een gepasseerd station.

  Wellicht als een Europese land en volk zich in de toekomst willen “handhaven” zal men moeten ingrijpen en wettelijk moeten vastleggen welke passages onder een absoluut verbod vallen.

  Aldus de koran decimeren tot Donald Duck formaat. Evenwel zonder mohamed op de kaft.

 3. Overigens heb ik me hedenmorgen bijzonder geërgerd aan het NOS journaal hetwelk Obama in de gelegenheid werd gesteld gedurende 1:25 uit te leggen: niet in oorlog te zijn met de islam, maar met terroristen. Daarna noemt hij een aantal geloofsoorten, zonder gelovig terroristen, naar ik meen, doch zonder islam.

  De republikeinen zijn al langer woedend over zijn woordmanipulatie.

  http://nos.nl/uitzending/3214-uitzending.html

 4. Het islamolinkse pact doet een Theresienstadt om de wereld in slaap te sussen. Morgen gewoon weer antisemitisme:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/vredesring_van_1000_moslims_blijkt_hoax.html#comments

 5. Friedensappell in Oslo: Muslime bilden Menschenkette um Synagoge

  Euronews.com: Een vast deel van de programmering wordt besteed aan berichtgeving over de Europese Unie. Euronews wordt door de EU gesubsidieerd. De zender ontvangt jaarlijks een geldbedrag van 15 miljoen euro.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Euronews

  Nu de “nieuwsmaker” (Euronews.com) me bekend is als diepgeworteld media propagandakanaal wordt het clipje wel duidelijk.

 6. Warum reageert niemand? Ik vind het prettig in het lijstje af te zakken.

 7. Nou moe, volgens Trouw is het slopen van een oude fontein identiek aan het klakkeloos neerknallen van burgers door moslims:

  “De arme Andrea Vreede, NOS-correspondente in Rome, moet zich gevoeld hebben als een moslim na de aanslagen op Charlie Hebdo”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3875485/2015/03/01/In-Nederland-heeft-lomp-gedrag-diepe-historische-wortels.dhtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: