Felicitaties voor Benjamin Netanyahu

Op zwartAlsof het om de Nederlandse verkiezingen ging vlogen de schimpscheuten, haatpreken en de meest zwarte scenario’s Benjamin Netanyahu om de oren. Nederland heeft, zoals we de afgelopen weken richting Israëlische verkiezingen nog eens gezien hebben, een wansmakelijke fixatie voor Joden. Vooral als ze zichzelf beschermen tegen het Europese en islamitische antisemitisme, worden ze als booswichten afgeschilderd. Maar het verplichte beide wangen toekeren tot het slachtofferschap er op volgt, mag dan een natte droom zijn van velen, de tijd dat Joden zich opnieuw het recht op zelfverdediging laten ontzeggen is voorgoed voorbij.

Bij deze een troostend doosje tissues voor het tranendal bij de Joden- en Israël-haters, met de mededeling dat die zich nu weer geheel kunnen bezighouden met de wandaden van de islam. Want om even heel eerlijk te zijn, het enige land in het Midden-Oosten dat echte vrije verkiezingen kent heeft de premier gekozen, terwijl aan de andere zijde van de Israëlische grens het recht van de sterkste geldt en het bloed er als rivierwater vloeit.

Vandaag dan maar stemmen op de hond?

Advertenties

4 reacties to “Felicitaties voor Benjamin Netanyahu”

  1. Zoals de peilers er in Israël glad naastzaten, zo blijken twee PvdA’ers de populairste politici van Nederland te zijn, maar gaat de minst populaire er misschien toch met de buit vandoor. Goed moment tot het oordeel te komen dat peilers er vooral op uit zijn verkiezingen te beïnvloeden:

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23815021/__Aboutaleb_is_het_populairst__.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: