“IS zet in op blanke bekeerlingen om Europa te veroveren”

IS zet in op blanke bekeerlingen om Europa te veroveren

Wat je ook van Islamitische Staat kunt zeggen: hij doet niet geheimzinnig over zijn ambities.

Arabist Martin Janssen in Amman las voor Katholiek Nieuwsblad het laatste boek dat IS heeft uitgebracht in De zwarte vlaggen-reeks. Dit deel De zwarte vlaggen uit Rome geeft inzicht hoe IS Europa denkt te veroveren.

Bekroning
“Het boek leest bijna als een spannende thriller waarin scherpe analyses worden afgewisseld met weinig realistische scenario’s die waarschijnlijk worden ingegeven door het apocalyptische wereldbeeld van IS”, aldus Janssen. De verovering van Rome zal de bekroning van de verovering van Europa zijn en de totale overwinning op het christendom symboliseren.

‘Echte’ islam
Fundament van de IS-strategie is de massa-immigratie van moslims naar Europa in de afgelopen decennia. De eerste generatie waren “slaven”, de tweede ontspoorde door het “racisme” van Europa, waardoor in de visie van IS een heilzaam segregatieproces op gang kwam. Jongeren belandden in de gevangenis en leerden daar de “echte” (salafistische) islam kennen. Dit is het “ontwaken” van de islam in het nietsvermoedende Europa.

Nazi-orde
De grote aanslagen door Al Qaeda van het afgelopen decennium, te beginnen met die van 11 september 2001, toonde een weg hoe Europa kon worden aangevallen: met kleine geheime cellen die aanslagen plegen. Talloze slapende cellen in Europa zouden nu wachten op “orders van de kalief”. De ontwikkelingen hebben gezorgd voor een duidelijke tweedeling van “de Europese nazi-orde tegenover de politieke sharia-islam”. IS gaat er vanuit dat moslims hierbij “allianties zullen vormen met linkse activisten die toch al met bewondering naar moslims kijken.”

Zwarte vlag
Zo stevent Europa, in de visie van IS, af op een beslissend Armageddon, dat volgens de traditie in 2020 begint in het Syrische plaatsje Dabiq. In het gedetailleerd uitgewerkte scenario zullen de vele blanke, Europese bekeerlingen tot de islam het “geheime wapen” zijn. Mede hierdoor zal uiteindelijk ook op het Pietersplein in Rome de zwarte vlag gehesen kunnen worden.

Lees het hele artikel van Martin Janssen via Myjour.

Uit het Katholiek Nieuwsblad.

Advertenties
Tags: ,

2 reacties to ““IS zet in op blanke bekeerlingen om Europa te veroveren””

 1. Bijzonder om toch ook eens van beroepsmoslims te horen dat zij vinden dat Linkse “activisten” met bewondering naar moslims en de islam in zijn geheel kijken.
  Nou nog iemand die uitlegt waarom ze dat doen en of ze ook bereid zijn de werkelijke consequenties van die bewondering te dragen.
  Het lijkt niet erg voor de hand liggend dat de Linkse activisten onder islamitisch bewind hun leeftstijl zouden kunnen voortzetten.
  Van enige economie zou weinig tot niks overblijven, en waar de economie instort zal weinig geld overblijven om uitkeringen te betalen zo de moslims daar al enige drang toe zouden voelen.
  Roken drinken en drugs gaan als eersten in de ban en wat moeten onze hippies dan?
  Vrije meningsuiting?. Moslims hebben niet eens een idee wat dat voor zou moeten stellen, vrije seks? dacht het niet!

 2. Tijl
  Zal het niet toch de stille hang naar (zelf)vernietiging zijn van wat de blanke westerling buiten het marxisme om bereikt heeft? Dit aangelengd met blank zelfracisme en misschien een ongezond vleugje masochisme?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: