Palestijnse voetbalbond eist verbanning Israël uit de internationale voetbalcompetitie

jibril01Al Fatah leider Jibril Rajoub, voorzitter van de Palestijnse voetbalfederatie (PFA) en van het Palestijns Olympisch Comité, zei op 17 mei 2012: ‘Wij zullen nooit samen sporten met Joden, duivels en Zionistische hoerenzonen’ en op 30 april 2013  zei hij: “[..] maar ik zweer het dat indien we een atoomwapen hadden, we dat nog deze ochtend hadden gebruikt [tegen Israël.]

Sepp Blatter, de voorzitter van de internationale voetbalbond FIFA, zit duidelijk verveeld met een eis van Jibril Rajoub van de PFA om Israël te bannen uit de internationale competitie. Volgens Rajoub moet de FIFA Israël onmiddelijk schorsen omwille van ‘s lands “racistisch gedrag tegen Arabieren” dat natuurlijk veel erger is dan pure Jodenhaat die blijkbaar weer overal is ingeburgerd, tot in het voetbal toe. Rajoub klaagde over racitisch gedrag jegens Arabische voetballers door sommige Israëlische voetbalfans.

In de ontwerpresolutie die door de Palestijnse voetbalbond bij de FIFA werd ingediend protesteerde Jibril Rajoub tevens tegen het feit dat “vijf voetbalclubs van de nederzettingen op het land dat Israël sinds 1967 bezet houdt, deelnemen aan het Israëlisch nationaal kampioenschap dat in overtreding is met de internationale wet” en hij protesteerde tevens over de Israëlische reisbeperkingen voor Palestijnse voetballers.

De voorzitter van de FIFA neemt momenteel twee dagen deel aan de Confederation of African Football (CAF) in Caïro waar vandaag woensdag wordt beslist welk land in 2017 de Africa Cup of Nations mag organiseren. Gisteren had hij in Caïro een ontmoeting met PFA voorzitter Jibril Rajoub die hem toen vroeg om Israël te schorsen.

In een eerste reactie zei Sepp Blatter gisteren dat “een dergelijke situatie op het congres niet op de agenda van het FIFA congres zal voorkomen omdat schorsing van een federatie voor om het even welke reden, altijd de hele organisatie zal beschadigen. Ik zal Mr. Jibril Rajoub, president van de Palestijnse voetbalfederatie deze namiddag nog ontmoeten. Ik kan u daar momenteel niet meer details over geven.”

Het antisemitisch gekrijs van de Palestijnse antisemitische leider Rajoub kreeg zowaar afgelopen zondag 5 april 2015 nog een riem onder het hart geschoven door… de Nederlandse supporters van FC Utrecht tijdens de voetbalmatch tegen Ajax, toen zij minutenlang in het stadion luidkeels zongen:

“[..] mijn vader zat bij de commando’s, mijn moeder zat bij de SS, samen verbrandden zij joden, want joden die branden het best”

Het zal waarschijnlijk allemaal niks met de Joden te maken hebben, want niemand haat de Joden, toch? Tenslotte is het toch alleen maar om Israël te doen en om die dekselse Zionisten die maar niet willen ophouden met die arme rakettenspuwende Palestijntjes van Hamas en Co doorlopend te kwellen.

Hypocriete boel van een foute gedegenereerde bevolkingslaag. Wat mij betreft: al die antisemitische Utrechtsupporters meteen op een C-130 zetten en afzetten in Ramallah of het zootje ongeregeld afgooien boven de Gazastrook. Daar kunnen ze dan voor de rest van hun leven hun antisemitische ‘hobby’ voltijds uitleven onder het commando van PFA voorzitter Jibril Rajoub.

Met dank aan Brabosh.com

Advertenties

2 reacties to “Palestijnse voetbalbond eist verbanning Israël uit de internationale voetbalcompetitie”

  1. Dat was de enige reden dat de Palestijnen zijn toegetreden tot de FIFA, zoals ze zelf zeiden.
    En de wereld trapt er weer in.

    http://likud.nl/2013/09/palestijnse-autoriteit-gesprekken-dienen-alleen-om-de-israelis-te-verneuken/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: