Er komt een zware storm aanzetten, de storm van het antisemitisme +video

antisem25We dachten dat sinds de Holocaust het antisemitisme in Europa was uitgestorven. “Nooit meer opnieuw,” beloofden we plechtig.  Hoe naïef toch. Stommerikken dat we waren. De waakzaamheid even verslappen en ‘t is zo gebeurd. Nu weten we wel beter, het is nooit weg geweest. En weet je wat? De storm van antisemitisme is nog maar net beginnen opsteken. Het ergste moet nog komen. 😦

Antisemitisme is de afgelopen decennia in alle geweld weer opgedoken in het Westen, geënt op de Jodenhaat in de moslimwereld in het Midden-Oosten. Met de immigratie van miljoenen moslims naar het Westen, brachten velen hun Jodenhaat en haat jegens de Joodse staat mee, Israël, dat zij de ‘anomalie’ in de moslimwereld heten. Een religieuze Jihad jegens de Joden, geïnspireerd en ingedekt door citaten uit Koran en randgeschriften.

Het huidige antisemitisme is in een andere gedaante onze huiskamer binnengeslopen. “Ze” noemen het pro-Palestinisme, maar dat is een drogreden. Niemand geeft om de Palestijnen, kijk bv. maar naar Syrië en kijk hoe de Palestijnen als paria’s worden behandeld in hun Arabische gastlanden. Palestijnen dienen in het beste geval als kogels in de lader van het machinegeweer van de antisemitische moslim Arabier, dat onophoudelijk ratelt richting het Joodse volk van Israël.

Antisemitisme vermomd zich tegenwoordig als anti-Israëlisme. En de slachtoffers van vroeger zijn “toevallig” dezelfden als vandaag: de Joden, waar ze zich ook maar bevinden, Frankrijk, België, Nederland… Echter, het ergste moet nog komen. We hebben nog niks gezien. De wind is nog maar net opgestoken. Want er komt een zware storm aanzetten en niemand die deze kan tegenhouden.

De Amerikaanse rapper Andrew McKain bracht onlangs een nieuwe videoclip uit getiteld “Two by Two“, een actie van Christian Zionists, in de VS. Boven en onder enkele screenshots uit de YouTube clip en helemaal onderaan de video zelf.

 

antisem27
antisem26

antisem29
antisem28
Andrew McKain en zijn rapsong “Two by Two”, een actie van Christian Zionists, US

http://www.thejerusalemconnection.us

Met dank aan Brabosh

5 reacties to “Er komt een zware storm aanzetten, de storm van het antisemitisme +video”

 1. Op welke wijze de politiek/bestuur de massa aanspreekt/aanzet tot en met als inzet geloof versus gelegitimeerd zijn, is al eeuwen bekend. Economische mogelijkheden, militaire middelen en communicatie zijn de grote veranderingen van heden en tot nog toe in het voordeel van het geloofsdoel islam.

  Het oude Europa met zijn versplinterde vorstendommetjes, door de kerk ondersteund in gezag en macht heeft een “democratische” Europese metamorfose ondergaan, doch het geloof uit het publiek of openbare leven kunnen wissen en aldus achter de huisdeur kunnen plaatsen.

  Het fossiele instituut Rome/Vaticaan en islam hebben één bovenaardse handelszaak gemeen:
  De Kerk zonder verzet je opofferen en de islam wreed islamiseren waarna beiden een beloning verkrijgt na je dood.

  De toekomst zal in/het spiegelbeeld wederom moeten uitwijzen wie de evolutionaire geschiedenis zal (her)schrijven.

 2. Wat raar, de VARA wil dat Joden slachtoffers uit de klauwen van moslims redden;

  http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/31885_het_tragische_lot_van_een_afrikaanse_vluchteling/

 3. Nederlanders die in door Israël bezet gebied wonen, zullen in de toekomst fiks gekort worden op hun AOW-uitkering. Het gaat om alleenstaanden die zich daar nieuw vestigen of daar de pensioengerechtigde leeftijd bereiken.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24059917/__Bewoners_Westoever_gekort__.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: