Antisemitische man krijgt veroordeling aan zijn vieze broek

Deze kerel heb ik jarenlang in Den Haag voor de gemeenschappelijke ingang van de Hema en de Bijenkorf zien staan zoals in de vroege jaren van het Derde Rijk SA-mannen voor Joodse winkels stonden om te verhinderen dat er klanten kwamen. Saillant detail is dat de Hema en de Bijenkorf van Joodse origine zijn.

Nu blijkt na jaren en nadat de Filantroop naar de Achterhoek emigreerde, de kerel een veroordeling aan zijn vieze broek te krijgen.

Zie hier het CIDI:

De man die bekend staat als de “Haagse beroepsdemonstrant” is door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur voor mishandeling. Op 10 augustus 2014 stond de beroepsdemonstrant, die al tien jaar éénmansdemonstraties houdt tegen Israel, in de Grote Markstraat met een protestbord. Het slachtoffer sprak hem aan. Na een woordenwisseling duwde de demonstrant het slachtoffer en trapte hem in zijn buik. Zijn slachtoffer viel en liep ernstig lichamelijk letsel op.

Hoewel de beroepsdemonstrant ook zou hebben gezegd “ze moeten alle Nederlandse Joden de strot afsnijden”, is hij vrijgesproken voor discriminatie van Joden. De rechtbank vond dat de verklaringen van degene die aangifte heeft gedaan, van twee getuigen en van de dader zelf te zeer uiteenlopen om precies te kunnen vaststellen wat hij heeft gezegd en in welke context dit is gebeurd. Het is nog niet bekend of het Openbaar Ministerie in hoger beroep gaat tegen de uitspraak.

Eerder vermeldingen in de CIDI-Monitor

Dezelfde man staat al jaren met anti-Joodse en anti-Israel borden. In 2014 kreeg CIDI een melding binnen dat de éénmansdemonstrant bij de uitgang van de Tweede Kamer stond met borden met de teksten: “’Israeli’ Joden erger dan de Nazi’s” en daaronder “Zionisme Thora Facisme”. Op een ander bord stond: “Joods Nazi terreur tegen bevolking Palestina”. Ook in 2013 stond hij in augustus in Den Haag met antisemitische teksten. Ieder keer met nieuwe borden met nieuwe teksten.

 

 

 

Advertenties
Tags:

6 reacties to “Antisemitische man krijgt veroordeling aan zijn vieze broek”

  1. Niet alleen zijn broek is vies.

  2. Heel gevaarlijk mannetje dus, maar een bekende bij velen die hem voorbij gaan. Zal wel geen effect meer hebben.

  3. Ook ik heb ooit geprobeerd de discussie met hem aan te gaan maar het was onbegonnen werk, zodra je hem tegenspreekt gaat hij harder praten/schreeuwen. Gelukkig voor hem is hij bij mij niet handtastelijk geworden, ik was destijds nog gezond en trainde twee keer in de week intensief kyokushin-kai karate, hij zou van een koude kermis zijn thuisgekomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: