Dit wordt dus door Europa gefinacierd: “Joden slachten mensen voor de duivel”

 

Persbericht van Likoed Nederland, 17 juni 2015.

In een islamitische les in de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem leren de islamitische leerlingen het volgende:

  • De duivel is een god van de Joden.
  • De aanslagen op het WTC gebeurden op 11 september, een duivels getal van de Joden. Dit bewijst dat de Joden die aanslagen gepleegd hebben.
  • De Amerikaanse filmindustrie is in handen van de Joden.
  • Die maakt daarom veel films over vampiers.
  • Want Joden zijn dol op het drinken van bloed, ze denken dat dit hun het eeuwige leven geeft.
  • Daarvoor laten de Joden het bloed via marteling uit niet-Joodse kindertjes druipen en bereiden hun matses daarmee.
  • De holocaust was de wraak hiervoor.
  • Ook vermoorden de Joden hun familieleden – voor een hogere rang in de vrijmetselarij.

In de door de Europese gegarandeerde Oslo-akkoorden heeft de Palestijnse regering zich verplicht tot vredeseducatie; de bevolking opvoeden met het idee dat er vreedzaam met de Joden samengeleefd dient te worden.
Zo ziet die ‘vredeseducatie’ er in de praktijk dus uit.

Deze ‘les’ vond nota bene plaats op de Tempelberg, de historische plaats van de Joodse Tempels, een plaats die door zowel joden als moslims als heilig wordt beschouwd.
Voor islamitische predikers staat deze heiligheid Jodenhaat blijkbaar niet in de weg.

Alle Koranlessen staan onder controle van de Palestijnse Autoriteit, zo verklaarde eerder de Palestijnse minister van Religieuze Zaken Mahmoud Al-Habbash:

“De moskeeën en alles wat daar mee verbonden is, behoren tot het ministerie van Religieuze Zaken, net als alle werknemers. De religieuze lessen, Koran studies en andere activiteiten in de moskeeën hebben de toestemming nodig hebben van het ministerie.”

De Tweede Kamer heeft op 26 mei 2015 een motie aangenomen dat antisemitische organisaties niet langer gesubsidieerd mogen worden:

“verzoekt de regering, subsidies stop te zetten aan organisaties die antisemitische uitingen doen.”

Dus wanneer stopt de omvangrijke Nederlands subsidie aan de Palestijnse Autoriteit?

De betreffende sjeik Khaled Al-Mughrabi geeft twee keer per week islamitische les in de Al-Aqsa Moskee.
Deze les werd op het YouTube-kanaal van de Al-Aqsa moskee geplaatst op 29 mei 2015.

 

khaled-al

 

De vertaling van de islamitische les van sjeik Khaled Al-Mughrabi:

“De kinderen van Israël hebben meer dan één god. Zij zeggen dat onze God nummer tien is. Het is een geheime kwestie van hen.
Zij hebben kleinere goden van één tot negen en ze hebben Goden die sterker zijn dan God, van 11 tot 34. De duivel of satan is nummer 11 voor hen.

Als je kijkt naar de geschiedenis, mijn broeders, zult u zien dat het getal 11 heilig is voor de Joden. En 666 is ook een heilig getal, drie keer zes betekent de duivel.

Deze twee nummers, 11 en drie keer zes, zijn heilige nummers. Alles wat ze willen laten gebeuren, of dat ze willen doen en laten slagen, proberen zij te laten gebeuren op de 11e van de maand. Let op de aanslagen op Amerika. Wanneer waren die? Op de 11e van de maand. Waarom?

Wie zat er dan achter? Het is bekend dat de joden er achter zaten.

De later ontdekte bewijzen wijzen op het feit dat de joden achter de aanslag zaten.

Ik zal u de handelswijze van Satan laten zien, waardoor hij de kinderen van Israël bedriegt.
De eerste manier is de belofte van het eeuwige leven. De Amerikaanse filmindustrie is in handen van de kinderen van Israël. Een van de meest opmerkelijke filmthema’s van deze filmindustrie richt zich op het idee van het eeuwige leven. U kunt films zien die allemaal over vampiers gaan. Op welk idee is dat gebaseerd? Op het feit dat als je een menselijk wezen doodt en zijn bloed op een bepaalde manier drinkt, jij het eeuwige leven zou bereiken.

Waarom heeft de satan dit in hun gedachten gebracht? Om ervoor zorgen dat zij elkaars bloed laten stromen. Men zal de ander doden en zijn bloed drinken, en zo het eeuwige leven bereiken.

De kinderen van Israël hadden de feestdagen van Pesach, wat nu Pascha heet. Bij elke feestdag zou elke groep kijken naar een klein kind, dat stelen en ontvoeren, en een vat nemen dat het vat van de spijkers wordt genoemd.
Zij zouden het kleine kind in het vat plaatsen en zijn lichaam zou worden doorboord door deze spijkers.

In de bodem van het vat zouden ze een kraan plaatsen en het bloed uitgieten.

De duivel of een van de andere grote goden eiste dit van hen als een voorwaarde voor het vervullen van hun wensen, dat ze brood eten, gekneed met het bloed van kinderen.

Op de feestdagen van Pesach is het verboden voor hen om normaal brood te eten. Ze bereiden hun matses. Deze matses werden niet gekneed op de normale manier, maar met het bloed van kinderen. Wanneer deze verhalen bekend werden, werden de kinderen van Israël verbannen uit heel Europa.
De tragedie van de kinderen van Israël begon in heel Europa.

Uiteindelijk bereikte dit het punt waar zij werden verbrand in Duitsland, als gevolg van deze dingen, omdat zij jonge kinderen ontvoerden.

Deze verhalen zijn bekend. Er is veel bewijs over. Die liggen in de archieven van de rechtbanken. Er waren veel processen tegen de kinderen van Israël in deze zaken. U kunt een lange lijst van deze verhalen inzien. Ook al wordt dit in het nieuws verzwegen, zijn ze te vinden op het internet. Schrijf: “Joden” en “brood” in Google, of “paasbrood Joden”. U zult dan al deze verhalen te zien krijgen, en voor allemaal zijn er bewijzen en aanwijzingen met de data en de politie bestanden waarin het materiaal gevonden kan worden.

De vrijmetselaarsloges zijn hekserijbijeenkomsten van de kinderen van Israël. Bij een van de ceremonies – bijvoorbeeld als iemand wil worden aanvaard als een nieuw lid, of in rang stijgen – moet hij op een of andere manier een van zijn zonen of dochters, of zijn vrouw of een van zijn mannelijke of vrouwelijke familieleden meebrengen.

Hij zet die op de tafel en slacht hen met zijn eigen handen als een offer aan de satan, om te stijgen in de gelederen van de vrijmetselaars.

Mijn broeders, dit gebeurt tot op de dag van vandaag.”

Met dank aan Likoed Nederland

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: