Ierland: Het antisemitisch theater van de BDS-beweging vakkundig ontmaskerd +video

bds-ap

Mensenrechtenorganisaties beweren altijd dat de werkelijke reden waarom zij oproepen tot een internationale boycot van Israël voornamelijk gebeurt omdat zij zich bekommeren om de situatie van de Palestijnen en het vreselijke Israël dat systematisch en onophoudelijk de mensenrechten schendt. Israël bedrijft volgens hen permanent oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid, en dat moet eindelijk maar eens ophouden vinden zij.

Ami Horowitz ging zelf op onderzoek uit in Ierland in hoeverre de Israëlboycotters zich werkelijk bekommeren om mensenrechten. Horowitz bezoekt hierbij enkele Ierse handelszaken waarbij hij zich telkens voordoet als een vertegenwoordiger van Iran, dan weer als iemand uit Soedan, en vervolgens als een handelsreiziger uit Noord-Korea, drie werkelijke schurkenstaten waar het woord mensenrechten een vies woord is.

Kijk naar hun reacties en vooral naar het einde toe als het om Israël gaat. Hetantisemitisch theater van de BDS-beweging – Boycot, Desinvesteren en Sancties – wordt hier vakkundig ontmaskerd.

Hieronder het videoverslag: BDS’ing in Ireland


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: