Arm Den Haag

Over hoe een raciaal pact ontstaan is en het Den Haag dat ik twee kaar geleden definitief verliet verder afglijdt, kunt u lezen bij Keesje Maduraatje. Nou bij deze dan:

Abulkasim Al-Jaberi is blij met iedere zwarte dode

Of het nu het verbannen van Zwarte Piet uit het Sinterklaasfeest is, of het aanvallen van de Nederlandse monarchie (Fuck de Koning), of het boycotten van Israël, of het ondersteunen van Hamas, Abulkasim Al Jaberi is van de partij. Abulkasim roert graag in troebel water. Al maanden zijn hij en zijn vrienden op zoek naar het juiste moment om een flinke rassenrel, á la USA uit te lokken en de allochtone jongeren stenen naar de politie te laten gooien.Gisteren is het dan eindelijk gelukt. Het moment was daar: De Gouden Zwarte Dode. Zaterdagavond werd Mitch Henriquez (42) door de Haagse politie hardhandig aangehouden. Hij raakte buiten bewustzijn en stierf een dag later. Genoeg reden voor de aanhangers van de “Black Supremacy” beweging in Nederland, samen met de Internationale Socialisten en Zwarte Piet (Kitty Balker) , een flinke rel te trappen. Duwen trekken, stenen gooien. Ze doen er alles aan om er een hete zomer van te maken.

Ze waren er weer allemaal bij: De ‘Filipijnse politieagent aan het huilen maker’ Thomas van Beersum, de ‘Joodse Jongens Bedreiger’ Kevin P. Roberson, Malcom X  aanhangers, Internationale Socialisten. Van de vijfhonderd demonstranten, waren er zeker tien lid van de radicale konksie.

Advertenties

2 reacties to “Arm Den Haag”

  1. Het wordt tijd dat we al dat tuig in opvoedkampen opsluiten !

  2. Bij ‘opvoedkampen’ heb ik persoonlijk niet zulke blije gedachten en zie ik die meer passen in de denkwereld van de naargeestige ideologieën. Zo was er de GroenLinkser Sam Pormes die aan internering van rechtse rakkers dacht. Eigenlijk vrees ik dat het een onoplosbaar probleem is, die zo lang te water gaat tot de kruik breekt. Anders gezegd, het zal uiteindelijk tot een onverkwikkelijke strijd leiden. Het zal helaas wel zo zijn dat er krachten in de samenleving zijn die van ongeduld staan te trappelen tot het zover komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: