Forensisch psycholoog Corine de Ruiter vergaloppeerde zich ook met Wilders

Onderzoek na derde berisping hoogleraar forensische psychologie

De Universiteit Maastricht stelt een onderzoek in naar de berispingen en een waarschuwing die hoogleraar forensische psychologie Corine de Ruiter in drie zaken heeft gekregen. ‘Een commissie van wijze mensen’ zal zich buigen over de ‘complexe materie’, schrijft de universiteit dinsdag in een verklaring.

Advertenties

6 reacties to “Forensisch psycholoog Corine de Ruiter vergaloppeerde zich ook met Wilders”

  1. Complex? Lijkt me niet. Ze is gewoon nog zo’n activistisch ‘wetenschapper’.

  2. Een mevrouw die zoals uit haar spreekvermogen blijkt voor alles in aanmerking zou kunnen komen, maar op grond van haar onvermogen tot interpreteren van bronnen, met haar status als hoogleraar verduidelijkt waarom Nederlandse universiteiten op de internationale kwaliteitsranking geen enkele rol van betekenis vervullen. Te zeer gepolitikiseerd en de laagte in gedemocratiseerd, zeggen we dan. En dat valt aan het huisvrouwenniveaugebabbel van deze mevrouw te concluderen.

  3. Dit soort over het paard getilde zgn. “wetenschappers” denken dat zij het wiel hebben uitgevonden! Het effect van dit soort lachwekkende pseudo psychologische conclusies gebeurt op basis van natte vingerwerk en wordt ordinair gedomineerd door dolle publicatiedwang, subsidiegeilheid en platte carrièrezucht! Ze denken namelijk dat het hele volk achterlijk is!

  4. Over het paard getild? Dan heeft ze haar naam mee.

  5. De universiteiten zijn in Nederland gepolitiseerd. Probeer maar eens als wetenschapper van een jaar of dertig met een grote toekomst in het verschiet er voor uit te komen dat je Geert Wilders een held vindt. Het geval Francisco van Jole zal je dan eigenhandig aangeduwd door de rector magnificus symbolisch onthoofden.

  6. Deze Mevrouw moet direct gestopt worden, ik begrijp niet dat Nieuwsuur deze mevrouw nog uitnodigt na haar afgang over het leugen verhaal over Wilders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: