Asiellarie (2)

Rutte

Aan de hand van de manier waarop op dit moment asielzoekers ondergebracht worden valt op te maken dat noch kabinet noch parlement in staat is de ware merite te begrijpen van de asielproblematiek. In tenten, gevangeniscellen en containers asielzoekers huisvesten was toch altijd iets dat uit de toverhoed van de PVV kwam, maar nu weldenkend Nederland dat bedenkt kan het opeens wel door de beugel.

Wat asielzoekers daar zelf van vinden, valt de laatste dagen ook te zien. Er is, terecht of niet, grote onvrede onder de asielzoekers die er hier en daar blijk van geven het niet te pikken. Je kunt er arsenicum op innemen dat dat dan weer tot verongelijktheid en dus agressie zal leiden. Het zijn immers asielzoekers uit een intolerante cultuur die gewend zijn bij onvrede naar het middel geweld te grijpen. Je moet je onvrede immers op iets of iemand afreageren. Dat de kans bestaat dat hier de argeloze onschuldige burger op enig moment slachtoffer van zal worden, staat eigenlijk wel vast.

Daarmee wordt duidelijk dat kabinet en parlement wel ja zeggen tegen de massale komst van asielzoekers, maar deze voor het overige tot kookpunt laten komen zodat die op zeker moment de burger naar de keel zullen grijpen. In aanmerking nemend dat de asielzoekers in meerderheid alleenstaande mannen zijn in de leeftijdscategorie van 18-35 jaar en juist die leeftijdscategorie in alle statistieken bekendstaat als gemakkelijk tot crimineel gedrag te verleiden, valt kabinet en parlement te verwijten dat er een nieuwe bedreiging Nederland boven het hooft hangt.

Het moet dus als een momentum opgevat worden dat de tegenstanders van Wilders asielzoekers die ze graag als vluchteling aanduiden en van wie beweerd wordt dat ze hoogopgeleid zijn, op een zodanig erbarmelijke wijze onderbrengen dat er ressentimenten tegen het Nederlandse volk opgebouwd worden die tot Midden-Oosterse uitbarstingen kunnen leiden. Het is ook niet toevallig dat nogal wat Midden-Oosterse ex-asielzoekers van het genre Abulkasim Al-Jaberi in Nederland hun agressie tegen de Nederlandse samenleving vooral op straat belijden waarbij geweld de maatstaf is.

Helaas is er geen land dat zo barmhartig is de Nederlandse burger als vluchteling op te nemen voor mocht het écht uit de hand lopen. In de donkergekleurde kant van de wereld worden blanke mensen immers gruwelijk gehaat, dus kabinet en parlement, u brengt de samenleving ernstige schade toe als u een asielleger toelaat dat u niet eens aankunt.

 

Advertenties
Tags:

One Comment to “Asiellarie (2)”

 1. Het zal wat moeite en een extra uitdaging vergen van regering en bevolking, onze nieuwe asielzoekers te doen integreren. Uit de jaren ’70 hebben we veel geleerd over “tijdelijk” noodzakelijke arbeidskrachten die na de derde generatie uitstekend zijn geassimileerd en een welkome bijdrage leveren in NL cultuurlandschap, sociale zekerheid en verdere opbouw der grote verandering van de door het Kabinet beoogde “verzelfstandiging” van Nederlandse behoeftigen.

  Flüchtlingskrise in Deutschland
  Experte erwartet massive Steuererhöhungen

  Deutschland sei das “einzige Einwanderungsland der Welt ohne Regeln”, beklagt Ökonom Raffelhüschen. Flüchtlinge würden – statt in den Arbeitsmarkt – in die Sozialsysteme integriert. Das habe Folgen.
  Schon heute gebe es in Deutschland Hunderttausende unqualifizierte Arbeitslose. “Es kommen jetzt bis zu 1,5 Millionen Menschen dazu, von denen etwa 70 Prozent ebenfalls unqualifiziert sind”, sagte Raffelhüschen der Deutschen Presse-Agentur.

  http://www.n24.de/n24/Nachrichten/Politik/d/7456300/experte-erwartet-massive-steuererhoehungen.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: