Moslims moeten openlijk afstand nemen van racisme en geweld

Hitler in het Arabisch

En dus niet andersom.

 

Advertenties

6 reacties to “Moslims moeten openlijk afstand nemen van racisme en geweld”

  1. Zolang de Koran, het boek dat in meer dan honderd verzen oproept tot dodelijk geweld jegens allen die niet of niet op de juiste manier in Allah geloven, nog in algemene Nederlandse boekwinkels te koop ligt is het voor mij duidelijk wie de vijand is – en dat is niet de PVV.

  2. Zolang de moslims de koran als handleiding gebruiken heeft het weinig zin dat ze openlijk afstand nemen van racisme en geweld, want ze mogen liegen tegen ongelovige, dus je moet wel van de pot gerukt zijn om een moslim op z’n woord te geloven !!

  3. Michael Jacobs en koddebeier

    Het mag dan de aard van het beestje zijn, maar over Gaza de straat wél kunnen vinden, maar platvoeten hebben over de miljoen slachtoffers van de islam in deze nog jonge eeuw, moet toch als een medisch worden gezien worden. In de jaren zeventig noemden we dat nog selectieve verontwaardiging.

  4. Moslims die in Israël leven, moeten integreren in de Israëlische maatschappij. ,,Wie Israëli wil zijn, moet dat ook helemaal zijn”, zei premier Benjamin Netanyahu zaterdagavond.

    ,Ik accepteer niet dat in Israël twee staten bestaan. Het is onbestaanbaar dat ons land enclaves kent waar islamistische propaganda wordt gemaakt, waar geen wetshandhaving is en waar wapens en misdaad hoogtij vieren”, aldus Netanyahu.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4217771/2016/01/02/Netanyahu-Israelische-moslim-moet-integreren.dhtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: