Feministen strijden voor de rechten van gekleurde aanranders

 

Als er boosheid of zelfs geweld tegen blanke pedoseksuele misdadigers oplaait, dan is links het eerst op de teentjes getrapt. Toch denken linkse mensen dat er alleen boosheid oplaait al gekleurde mannen seksuele misdrijven plegen. Er moet dus iets met het geheugen van linkse mensen mis zijn dat die theorieën verkondingen dat slechts de seksuele misdrijven door de gekleurde medemens kritiek oogsten en hun blanke collega’s gewoon hun gangetje kunnen gaan. Keulen laat zien waar ongeveer de linkse luitjes staan als het om de duiding van slachtoffers en daders gaat. Vooral een categorie blanke feministische vrouwen maakt het wel heel erg bont.

Zoals Keesje Madura ons hier bericht over de muizenissen van een Hamas-vererende feministe in haar nadagen.

Gaan we weer over tot de orde van de dag.

9 reacties to “Feministen strijden voor de rechten van gekleurde aanranders”

 1. Die Anja Meulenbelt is compleet van de pot gepleurd….
  Dat dit mens nog èrgens een podium krijgt is mij een raadsel hoor.

 2. Meulenbelt is een links wangedrocht met één hersencel, volslagen krankzinnig en hoort in een inrichting thuis !!

 3. Een VARA-historicus legt uit:
  http://www.joop.nl/opinies/66148

  “Om te beginnen: er zijn een miljoen vluchtelingen aangekomen in Europa. Op het stationsplein van Keulen was een menigte dronken agressievelingen bijeen van ongeveer duizend man. Zelfs als dat allemaal vluchtelingen waren geweest – quod non – dan nog is dat 0,1% van het totaal. Wie alle incidenten uit heel Duitsland bij elkaar optelt en die uitsluitend toeschrijft aan vluchtelingen komt op nog geen half procent.”

  De Filantroop in een antithese:

  Wat als die miljoen “vluchtelingen” zich in Keulen bevonden had. Zou het aantal beroofde, aangerande en verkrachtte vrouwen dan niet hoger uitgevallen zijn?

 4. Anja Meulenbelt is echt heel erg. In de jaren zeventig een boegbeeld, maar nu al heel lang hèt voorbeeld van een stroming in het feminisme die simpelweg VERRAAD heeft gepleegd. De vrouwen uit die stroming meenden op zeker moment dat het beter was om vrouwen in islamlanden op een meer geleidelijke manier te emanciperen. Op zich misschien geen foute gedachte, maar het gevolg was een veel te ruime tolerantie en zelfs een gemakkelijk weer weggeven van alhier allang verworven vrouwenrechten. Later waren de vrouwen uit deze stroming niet meer in staat om hun foute keuze te erkennen en gingen ze ertoe over om hoe dan ook de ingenomen positie te stutten met waanzinnige argumenten, al vinden ze zelf die argumenten natuurlijk niet waanzinnig. Het is allemaal een variant van het Stockholm-syndroom. Laten we het maar het Meulenbelt-syndroom noemen.

 5. Gossie, VARA-ziener ziet een dicatuur naderen. En dat in coalitieland waar kabinetten altijd door consensus tot stand komen. O ja, de VARA die begin 1940 “voor den vijand koos”:

  De VARA nu:

  http://www.joop.nl/opinies/kiezen-voor-een-nederlandse-dictatuur

  en vroeger:

  http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=68803

 6. Als Eritreeërs geen Eritreeërs meer mogen verkrachten wie valt dan deze “eer” te beurt?

  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/13/twintig-jonge-eritrese-vluchtelingen-uit-oranje-zwanger-na-kerkbezoek-rotterdam/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: