‘Mensenrechten’ organisatie laat Palestijnen executeren

018-Collaborateurs

Een in 1992 gelynchte ‘collaborateur’.

 Persbericht van Likoed Nederland, 24 januari 2016.

Recent is gebleken dat de extreem-linkse Israëlische organisatie B’tselem Palestijnen aangeeft die zaken doen met Joden – en zo hun executie bewerkstelligt.

Op sommige vormen van zaken doen met Joden staat namelijk de doodstraf in autonoom Palestijns gebied – onder de regering van de Palestijnse Autoriteit. Denk hierbij aan het verkopen van grond of huizen aan Joden.

B’tselem gaf jarenlang deze Palestijnen aan terwijl de organisatie wist dat die Palestijnen vervolgens intensief gemarteld en gedood zouden worden.

De betrokken medewerkers hebben dit toegegeven op recent in het geheim opgenomen videobeelden.
Zij bleken daar zelfs trots op te zijn.

De laatste jaren worden die doodstraffen – vanwege internationale kritiek – niet meer officieel voltrokken door de Palestijnse Autoriteit.
Maar Palestijnen die zijn veroordeeld voor het verkopen van bijvoorbeeld grond aan Joden leven nog steeds niet lang meer: zij sterven nu door ‘een hartaanval’ of door ‘een val uit een Palestijns gevangenisraam’.

Dat B’tselem welbewust Palestijnen aangeeft om te laten martelen en vermoorden, geeft duidelijk aan dat B’tselem helemaal niets op heeft met ‘mensenrechten’, maar uitsluitend bezig is met zijn extreem-linkse, anti-Israëlische agenda.

Het is dan ook ongehoord dat dit aanzetten tot moord op onschuldigen overwegend wordt gefinancierd met subsidie van de Europese Unie en daarbovenop nog extra subsidie van Nederland.

In Engeland eisen parlementariërs inmiddels de onmiddellijke stopzetting van dit financieren van medeplichtigheid aan marteling en moord.

Zou dat in Nederland niet ook moeten gebeuren?

 


 

Update:
Naar aanleiding van ons persbericht hebben de Tweede Kamerleden Van Klaveren en Bontes (van de fractie VNL) Kamervragen gesteld aan de minister van Buitenlandse Zaken over de subsidie aan hulporganisatie B’Tselem die Palestijnse doodseskaders faciliteert:

1. Bent u bekend met het bericht ‘Assassin’s aid: British taxpayers’ cash given to group accused of helping Middle East death squads’?

2. Deelt u de afschuw van onze fractie dat de radicale ‘hulporganisatie’ B’Tselem Palestijnse burgers – die handeldrijven met joden – aangeeft bij de geheime politie van de Palestijnse Autoriteit, die deze mensen vervolgens martelt en soms zelfs doodt?

3. Klopt het dat Nederland via de hulporganisatie ‘Human Rights and International Law Secretariat’ en de EU deze organisatie subsidieert? Zo ja, om hoeveel Nederlands belastinggeld gaat het?

4. Bent u bereid de Nederlandse subsidie (ook via de EU) zo spoedig mogelijk stop te zetten en de reeds uitgekeerde bedragen terug te vorderen? Zo neen, waarom niet?

 


 

Uiteraard leest u meer over de het vermoorden van Palestijnen die met Israël willen samenwerken in het recent verschenen boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 18: Collaborateurs.150 Palestijnse fabels

Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg allovende recensies.
Het is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likud.nl om het verzendadres door te geven.

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: