Europa verliest op alle fronten

Europa op alle frontenIn 1941 bedacht Berlijn de slogan V=Victorie, want Duitsland wint voor Europa op alle fronten. We zijn inmiddels in het jaar 2014 aangeland en we zien dat het gedroomde Groot Europa tot aan de Oeral en over de Bosporus nog voor het tot stand gekomen is aan alle kanten flink aan het craqueleren is.

De Europese bemoeienis met Oekraïne is, zoals ik hier reeds eerder stelde, een grote misstap gebleken. Kiev en Moskou smijten elkaar met rotte vis om de oren en de Europese politici laten er o grote domoren, hun oren er opvallend gemakkelijk naar hangen en lijken op oorlogskoers te willen.

Tussen Kiev en Moskou is een propagandistisch Katyn in herhaling over wie de massamoordenaars toch zijn die de MH17 uit de lucht geschoten hebben. In Katyn waren het de Sovjets en niet de nazi’s die het gedaan hebben. Op welke blauwe ogen je hier moet vertrouwen weet ik eerlijk gezegd niet, want zowel op de Balkan als in oostelijker richting zitten de echte jongens van de gestampte pot. Goed idee dus van Guy Verhofstadt en Hans van Baalen om een Europa tot aan de Oeral en over de Bosporus te verlangen, want van stabiliteit in Europa worden sommigen maar onrustig, dus gewoon de grenzen verleggen richting vuurhaarden.

Aan die andere grens zit bondgenoot Turkije en aspirant EU-lid door Nederlandse militairen met Patriots beveiligd te worden, maar helpt Erdoğan ondertussen ISIS, dat zowel in het Midden-Oosten als in Europa hyperactief is. En met een dagelijkse dosering Ritalin zijn die niet meer kalm te krijgen.

Terwijl in twee dagen tijd in Syrië 700 doden vallen, de stad Mosul na 2000 jaar christendom wreed ontkerstend wordt en christenen die stad waarschijnlijk voor altijd vaarwel moeten zeggen, zie je in Europa de islam zich met ISIS versterken. Brede stromen boze moslims trekken door de Europese straten waar in 1945 dronken van vreugde nog de bevrijding groots gevierd werd.

Dat de groot Europa omarmende pers met het islamitische bloedvergieten in Syrië en Irak vreselijk in de maag zat – want er blijkt zonneklaar uit dat de islam geen vredesapostelen baart maar volk dat de hand niet omdraait voor de meest lugubere slachtpartijen – was al wel duidelijk. Er werd maandenlang gezocht naar ontlastende verklaringen voor de misdaden van ISIS en consorten, terwijl het Nederlandse volk zich juist te schamen had over de folklore van Zwarte Piet, die echter niet met bommen maar vredig met peternoten strooit.

De altijd snel opgewonden moslims in Europa lieten hun broeders en zusters in het Midden-Oosten rustig  hun gangetje in het massamoorden gaan, maar veerden pas opgewonden op nadat Israël met een genoeg is genoeg op de rakettenregen uit Gaza reageerde.

In de 14 jaar van deze jonge eeuw zijn er door islamitische hand honderdduizenden moslims afgeslacht zonder dat het tot opwinding onder de Europese moslims leidde. In Darfur en Syrië  tezamen zijn in die veertien jaar tijd meer dan een half miljoen moslims door moslims vroegtijdig uit het leven gejaagd. En wie het weet mag het zeggen, maar er zijn geen aanwijzingen dat dit op korte termijn zal eindigen maar eerder tekenen dat dit juist zal toenemen.

Het complotje tussen de groot Europa gezinde politici en pers met de islam kan misschien in Europa op enige bijstand rekenen en de opinievorming beïnvloeden, maar gelukkig is niet iedereen achter dit karretje te spannen. En opmerkelijk genoeg vinden ze in het Midden-Oosten anders dan Europa in toenemende mate dat Hamas, Al Qaida en ISIS geen fijne bondgenoten zijn om een goed leven mee te delen.

De tijd dat alles in het Midden-Oosten zich meteen achter Hamas schaarde is mede door het optreden van ISIS voorbij. Gematigder regimes houden het wat de moslimbroeders, Al Qaida, ISIS en Hamas betreft voor gezien. En het zal niet verwonderen als in dat Midden-Oosten waar Europese jihadisten steeds meer de toon gaan bepalen, een groeiend doch voor de eigen veiligheid verhuld begrip voor Israël gaat ontstaan.

De vijanden van Israël zijn namelijk ook de vijanden van een stabiel Midden-Oosten. En de Egyptische president Abdel-Fattah al-Sisi herinnert zich maar al te goed dat Mohamed Morsi bakken geld van Europa kreeg en liet gebeuren dat de Sinaï, al twee keer na verovering door Israël aan Egypte teruggeven, nu net als Gaza tot oord van terroristisch vermaak verworden is.

Terwijl Israël-hater en Morsi-vriendin Rena Netjes als heldin in de watten gelegd werd, was het Franse romannetje van Frans Timmermans uitgelezen en het geld uit de Nederlandse schatkist voor Mohamed Morsi en Omar al-Bashir uitgegeven. Geen wonder dat Abdel-Fattah al-Sisi zijn wapens in de strijd tegen de moslimbroeders, Al Qaida en ISIS nu van Poetin krijgt.

Het Europa dat voedingsbodem bleek voor ISIS en nu oorlogszuchtige taal spreekt tegen Poetin, kneep jaren een oogje dicht toen het zelf het paard van Troje werd dat het Midden-Oosten in vuur en vlam zette. Het is namelijk al meer dan een decennium bekend dat kapitaal van Europese moslimextremisten naar de Oriënt geschoven werd, het is minstens even lang bekend dat Arabische potentaten oliedollars naar de radicale preekhuizen in Europa gevlogen hebben.

Terwijl Nederlandse militairen Turkije beschermen, speelt Erdoğan doodrustig de Einsatzgruppen van ISIS in de kaart zodat die Syriërs en Irakezen kunnen afslachten. In werkelijkheid is Nederland en dus Europa militair betrokken bij de destabilisering van het Midden-Oosten. En met zodanig hoogoplopend succes dat fanatieke Turken in Nederland vrijelijk een joelfeest kunnen houden bij het herdenkingmonument van de Turkse genocide op de Armeniërs, maar daarentegen de groot Europa gezinde pers pas opgewonden raakt als op een PVV-demonstratie een paar Prinsenvlaggen wapperen.

Het is daarom dat het gedroomde groot Europa tot aan de Oeral en over de Bosporus door eigen handelen al om zeep geholpen is nog voor dat die tot stand kon komen. Het toenemende brutaliseren van de Europese culturen door de culturen uit de Oriënt heeft het nationalisme dat dood gewaand geacht werd laten herleven. Wie de demonstraties van de afgelopen weken tegen Israël zag herinnert zich naast swastika’s vooral vlaggen van Turkije, Marokko en Palestina.

Waar de Prinsenvlag onder een moreel verbod valt, bleek het nationalisme in andermans land in de groot Europa gezinde pers acceptabel te zijn. Deze uiting van suïcidaal zelfracisme zal de uiteindelijke doodsteek worden van het gedroomde groot Europa tot aan de Oeral en over de Bosporus.

ISIS, dat vanuit Europa vrijelijk kon opereren, zou wel eens de katalysator kunnen zijn voor veranderende inzichten. De toekomst van het Midden-Oosten zou er daarom een kunnen worden van de meest vreemde bondgenootschappen om erger te voorkomen.

Europa dat juist afstevent op dat erger door de gevaren opzettelijk te negeren, glijdt ondertussen af richting vroege middeleeuwen. Nee, niet die van de Karolingische renaissance maar van de heethoofdige woestijnachterlijkheid die nu in brede stromen en met op drift geraakt vlagvertoon door de Europese straten trekt. Het risico van een vierde recessie op rij neemt dat Europa er op de koop toe bij, want wie bij een boycot van Rusland a zegt moet ook b zeggen. 

18 Responses to “Europa verliest op alle fronten”

  1. Het Duitse V- teken als antwoord op de V- actie van de geallieerden en het Nederlandse verzet. Zie het verhaal van J. Linthorst: http://www.zuidelijkewandelweg.nl/archief/ingezonden/200.htm

  2. -Ik weet het niet zo betreffende Rusland,

    gisteren werd van Creveld (Martin)totaal geschoffeerd op RT(Russich nieuwskanaal),nu snap ik ook wel dat Rusland invloed op de Gaza wil,maar op deze manier in het gat te springen welke Kerry achterlaat, dat gaat mij toch ook te ver.

  3. Het doel heiligt de middelen.

    Big Business wil een steeds verder uitbreidend Europa. De kiezers willen dat niet, maar de politici doen wat Big Business wil.
    Rutte en Timmermans hopen zich dmv MH17 zo te kunnen profileren, zodat ze een mooie (job) move kunnen realiseren.
    Zo kan een kluns als Rutte nog verder komen…

  4. V.K
    Dat wordt nog razend boeiend.

    Hamas krijgt steun van Teheran en Moskou. ISIS van Ankara en Riyad. Die laatsten krijgen hun wapens van Washington. Hamas is net als ISIS soennitisch. Teheran en Moskou steunen Bashar al-Assad tegen het soennitische ISIS. ISIS wordt bemand en bevrouwd vanuit de EU. Hamas vanuit de EU moreel en hier en daar financieel gesteund.

    Kortom, van zo’n schaakbord word je kierewiet.

  5. SUIKERFEEST!

    Het ramadanjournaal op de publieke omroepen en het ophemelen van het Suikerfeest in het jeugdjournaal is niet alleen islamitische propaganda, maar onder leiding van de Jihadisten een culturele, onderwijskundige, juridische en financiële jihad, er is de ideologie van de taqqiah, het bewuste bedrog, en de dhimmitude, de onderwerping van niet-moslims.

    Het toestaan, sponsoren van IS, HAMAS, AL-QAIDA wahabistische en salafistische veroverings- activiteiten, waardoor er vervolgens op toegezien wordt dat er de juiste leer onderwezen wordt is een grote misdaad…

    Tijdens Suikerfeest bleek er uit dat menige ministers, II. Kamerleden, veel wethouders en burgemeesters, massaal naar de moskeen springen, terwijl het in deze indoctrinatiekazernes binnenhalen van internationaal gekende haatpredikers door de Jihadisten uit midden-oosten georganiseerd was.
    Waarom willen deze islamitische organisaties dat de Nederlandse politieke partijen naar hun moskee komen?

    Sukkels die Sinterklaas “haram” noemen en nu naar Suikerfeest gaan!
    Sukkels die grote moskeen te laten bouwen die de grootste kerken zullen overschaduwen. 

    Moslimsbewegingen die hun steun vinden in de basis, in het wanbeleid van EU landen, hanteren antiwesterse ideologieën om mensen te mobiliseren. Het is hen weer gelukt. Oude garde en hun dictatoriale nationaal islamitische regimes, proberen met deze acties allerlei ministers en hoge ambtenaren te laten bekeren…
    De misvattingen zijn taai. In Nederland is de geest van de beschaving om zeep geholpen door een gevestigde orde die zich kennelijk bij de onvermijdelijke islamisering van het land heeft neergelegd en die voortdurend de waarheid op haar kop zet door de daders als slachtoffers te betitelen en zelfverdediging als opruiing.

    EU landen blijven toch Hamas jihadisten financieren!
     
    Terwijl Hamas jihadisten openlijk voor het terrorisme kiezen, blijven rampzalige politeke leiders van EU de Islamisten steunen.
    Jihad-(heilige strijd)- betekent dat alle mensen die niet tot Islam bekeren moeten uiteindelijk vermoord worden. Zelfs zonder enige voorwaarden te stellen, worden de miljoenen van ons belastinggeld weer weggegeven aan lieden die ons liefst dood willen hebben,regeren is niet vooruitzien, maar gestoeld op angst voor hen die ons bedreigen.
    Het ontkennen vandaag van de jihad is modieus maar dom. Jihad heeft de islam immers groot gemaakt, en men zal daar nooit vrijwillig afstand van willen doen. Militaire jihad is al begonnen, IS (ISIS) en HAMAS hebben nu landen veroverd…
    Opmars van Jihadisme in EU landen gaat door…!

    Terreur werkt!!

    Europa betaalt op vele wijzen, ook de door ons duur betaalde olie gaat regelrecht naar de barbaren, waaronder Hamas, IS en andere schurkenstaten van midden-oosten.
    Elk volk krijgt de leiders die ze verdienen, door op deze terroristen te stemmen krijg je ook de ellende die dit met zich meebrengt. Europa maakt vrolijk de centjes over.
    Bestuurders van EU leren nooit, miljarden van ons belastinggeld gaan nog steeds naar de Jihadististische sektes van Gaza en Syrie.. Ze hebben zat geld voor wapentuig en vernieling, werken doen ze niet, demonstreren des te meer en waarom geven hun eigen olierijke rasgenoten geen geld aan de palestijnen? Omdat die het liever aan ‘ontwikkelingshulp’ besteden bijv. voor de grootste moskeeën van Europa in A’dam, Utrecht, Den Haag, R’dam en meer.
    Treurig dat Nederland deze terroristen steunt om steeds maar weer geld te sturen. Het volk heeft daar niets in te brengen. Hamas, een jihadistiche sekte is de baas. Hamas is een collectieve sekte dictatuur. Hamas jihadisten zijn geen vrijheidsstrijders, ze hebben een ideologie die mensen in hysterische vreugde doet uitbarsten als er een gedode landgenoot achter een bromfiets wordt aangesleept en als het aantal doden en gewonden van een busbom in Israël bekend wordt gemaakt, kan simpelweg niet deugen.

    Er is dan sprake van een achterlijke onmenselijke religieuze ziekelijke verstandsverbijstering.
    Helaas, het westen helpt en adviseert de Hamas dictators en stuurt hulp, de politieke samenwerking met deze gruwelijke jihadisten gaat gewoon door….
    Door die achterlijke vrouwenonderdrukkunde moordende Islam gaan nog meer mensen dood.
    Jihadisme is geen nieuws, Mohammed heeft tientallen landen veroverd via zijn Jihadistisch systeem..
    Een crimineel zal hij leven in een wereld vol maskers in combinatie met een soort woede in zich die voortkomt uit een bepaalde teleurstelling in de samenleving. Hamas en zijn verlenging in Europa, Marokkaanse en Turkse jihadisten hebben de overtuiging dat ze in de steek zijn gelaten.

    Salafistische jihadisme rukt in Nederland op!

    De methodologie van het jihadisme is dat het als basis een afkeer heeft tegen de samenleving. Dit uitgangspunt stemt overeen met de negativiteit van de crimineel. Omdat het jihadisme zich vooral op de islam beroept, draagt het dus dat jasje van ‘waarheid’ in zich waardoor dus deze in wording jihadist steeds het gevoel heeft dat hij gelijk heeft over zijn afkeer tegen de samenleving.
    We hebben in de praktijk gezien dat veel jihadisten ook uit het criminele circuit komen.
    Het jihadisme legaliseert als het ware hun criminele mentaliteit. Ze zijn gewelddadig van binnen. Iets wat ze lang hebben onderdrukt, maar het jihadisme vertelt hen dat er ook een ‘goede’ manier bestaat hoe ze dat geweld mogen uiten.
    De crimineel denkt dat iedereen tegen hem is en dus meer boosheid en woede naar de ‘maatschappij’ heeft. Hij is eerder uit op wraak. Wat een jihadist ook kenmerkt is het stoere karakter van het jihadisme. Psychisch gezien voelt hij zich van binnen waardeloos, maar de stoerheid van het jihadisme geeft hem een schijn-zelfvertrouwen. Wapens, geweld, afkeer tegen de samenleving, boosheid, stoere taal, dreiging (met de sharia en verovering…) geven hem het gevoel dat hij ‘heldhaftig’ is.

    Oude garde vergeet dat de islam de grondslag van de hele beschaving per definitie verwerpt. Ze hebben maar niet door dat ze van harte meewerken aan hun eigen ondergang. Hoe naïef is de gedachte dat in de ogen van de moslims een knieval, integratie kan bevorderen. Denken ze nu echt dat moslims straks dankjewel gaan zeggen? Nee, ze slopen alles wat nog aan het Christendom herinnert en we moeten een speciale ongelovigen -belasting gaan betalen. Barbaarse tijden keren terug….In de ogen van moslimstrijders, nog meer moskeen betekent een reële weg naar de ware bezetting, dan zullen er nog meer moslims naar Europa komen!
    Ondertussen wordt alles in het werk gesteld zodat men de Islamitische veroveringsideologie ook in Nederland kan verspreiden.

    We zien nu in de grote steden hoe de moslims zich op een snelle manier kunnen verdubbelen en een afwijkende meerderheid creëren die totaal anders is dan de bestaande maatschappij. Oude garde prominenten vinden deze islamitische groei in Nederland geen enkele probleem, dus de bouw van haatketen zal gewoon doorgaan, net als de import van miljoenen kanslozen.

    Islamitische feest is nog niet afgelopen.
     
    Met Vriendelijke Groeten.
     
    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

  6. Zoals hierboven reeds geopperd werd, krijgt Hamas in het Midden-Oosten minder morele steun dan in Europa. Ze zijn daar blijkbaar het bloedvergieten door de moslimextremisten beu aan het worden. Nog even en we krijgen Europese dependances van Hamas, naast die van ISIS, Al Qaida en de Molimsbroeders:

    http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/arabische_wereld_opvallend_stil_rond_hamas_1_845245

  7. JIHAD STRIJDERS VAN HAMAS EN ISIS (IS) ORGANISEREN ANTI-JOODSE DEMONSTRATIES IN NEDERLAND!

    Achmed, met zijn Dubbele nationaliteit, machthebber van Rotterdam komt op voor de Islam. Van der Laan, Jozias van Aartsen zijn laf en hebben zeer duistere persoonlijkheden.
    Uitspraken van buitenlandse islamitische politici en demonstraties van de Turken en Marokkanen in Nederland!
    Grootsteden met de fraude, corruptie, bendes, moorden, en nu Jihadisten, een tenenkrommend toneelstuk waar elke bloedzuiger zich machtig voor zou moeten voelen….!

    Een Marokkaan of Turk met een dubbel paspoort burgemeester, wethouder maken, is vragen om moeilijkheden,natuurlijk hebben ze een dubbele agenda, Marokkanen en turken zijn er altijd voor hun eigen volk… We weten dat de loyaliteiten van deze Marokkanen en Turken bij hun ras- en geloofsgenoten, bij de herkomstlanden liggen.
    Moslims eenmaal aan de macht tonen ze aan dat onze grote steden al verloren zijn. Halal etende burgervaders, wethouders die met hun echte baasjes in Marokko en Turkije de regels voor hun provincie in den “vreemde” gaat opstellen. Veel Turken en Marokkanen, massaal gemaskerd met de hoofddoeken, gemobiliseerd door de grote organisaties, door de gemeente ambtenaren, willen nu de maatschappij terroriseren…Den haag, Amsterdam en Rotterdam zijn nu eenmaal onder invloed van grote massa Moslims falende steden, daar wordt hele stelsel aangepast aan de razendsnel groeiende Moslim populatie.

    De huidige elite stak miljarden belastinggeld in het opbouwen van een grote islamitische netwerk. Neem allerlei overlegorganen als het ware de feitelijke ambassades en consulaten van de 5. colonne, maar op grondgebied van Nederland, (2 miljoen mensen zitten in Nederland en hebben ze eigen ‘ambassades’ nodig, los van de ambassades van hun herkomstlanden) moskeen, islamscholen, islamitische omroepen, dialoogacademies voor de Turken en Marokkanen enz. enz. Er zijn er duizenden en worden allemaal bestuurd door PvdA, D66, Groenlinks en CDA -ers. Ze onderhouden dus een grote slappe achterban, die altijd voor meer islamisering zorgt. 
    Laatste demonstraties van de Moslims bewijzen dat de Nederlandse politieke establishment nog meer islamiseert. Straks komen er nog meer Turken en Marokkanen binnen, zie -nieuwe beleid inzake EU hof, opheffen van de immigratie beperkingen, afschaffing van de regels…Dan moet je ook niet verbaasd zijn als een land als Marokko uitgebreid de voeten veegt. Omdat er geen enkele Marokkaan en Turk teruggestuurd is, sterker nog dat er meer Moslims hier zich gaan vestigen en alles doen wat ze willen, hebben Marokko en Turkije dus het nodig gevonden de islamisering van Nederland wat te versnellen door de restanten van de Nederlanders weg te sturen. Denkt Nederland nu echt dat een mohammedaan met een dubbel paspoort nota bene, voor Nederland zal opkomen?
    De Marokkaanse koning heeft toch ook nog niet zolang geleden iemand ontslagen, omdat die man een dubbel paspoort had. Echter: de Marokkanen hier in Nederland móeten nota bene van hem, naast hun Nederlandse paspoort, ook het Marokkaanse behouden. Het ergste is natuurlijk nog, dat onze overheid dit pikt. Zij zijn de Marokkaanse koning hierin onderhorig. Duidelijk is dat Marokko Nederland al als 17 provincie behandelt. En Rotterdam als het bruggenhoofd beschouwt waarmee vaste voet aan de grond is gekregen. Het paard van Troje heeft er weer een actuele versie bij gekregen. Het benoemen van mensen met een andere nationaliteit op politieke, bestuurlijke of belangrijke functies deugt gewoon niet. Het is vragen om problemen. Marokkaanse en Turkse gemeenteraad leden maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. CDA, Groenlinks, PvdA en D66 zijn verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Het is het beste dat er zo snel mogelijk wetgeving komt die stelt dat alleen mensen met één nationaliteit (de Nederlandse) op belangrijke posities kunnen worden benoemd (inclusief die van volksvertegenwoordiger). Voorkomen is beter dan genezen. 

    Jihadstrijders samen met de leden van D66, PVDA en Groenlinks schreeuwen haatdragende en gewelddadige slogans tegen Israël en Israëlische vlaggen omhoog gehouden waarop de Swastika de ster van David had vervangen…
    Het demonstreren gaat gepaard gaat met Arabische sjaals, gezichtsbedekking, leuzen en IS vlaggen.De burgemeesters zeggen dat ze ” vreedzaam” demonstreren.
    Deze Turken en Marokannen waren/zijn allemaal aanhangers van de Islamitische Staat! Die tot in ons vrije westen zijn doorgedrongen als bezetters…! 

    De demonstranten schreeuwen ook zuiver antisemitische leuzen; de kreet “Dood aan de Joden” werd opgepikt door de menigte. Dit was de eerste keer sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog dat er expliciet antisemitische gezangen geschreeuwd werden door een grote menigte in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam!
    De demonstranten schreeuwen ook: “Hamas zal winnen”, ter ondersteuning van de jihadistische terroristische organisatie. Dit was ook de eerste keer dat in een grote menigte in Amsterdam openlijk leuzen werden geschreeuwd ten gunste van een jihadistische terroristische organisatie.

    NIET GEKOZEN BURGEMEESTERS EN ANTISEMITISCHE MOSLIMS

    Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb (PvdA) blijft aan de macht!!

    Deze burgemeester doet niks tegen de vervolging van christenen door Isis(IS), krijgen ze waarschijnlijk geen toestemming van de burgemeesters.
    CDA verraders staan ook achter deze doubleur, die met zijn Marokkanse paassport gekken manipuleert…
    De burgemeesters vrezen voor een agressieve tegendemonstratie van op hun tenen getrapte moslims en zetten liever geen ME in om de marcherende christenen te beschermen tegen agressie. Dat zou door de moslim protestanten kunnen worden uitgelegd als partijdigheid. Verbied je een demonstratie, dan heb je ook geen last van een tegendemonstratie. Een pro-Gaza-demonstratie hoef je niet te verbieden uit vrees voor een christelijke of joodse tegendemonstratie. Onze christenen zijn nogal labbekakkerig uitgevallen tegenwoordig. Die houden echt geen protestdemonstratie tegen Isis uit medeleven met vervolgde christenbroeders. Abrutaleb en van Aartsen kunnen dus gerust zijn.
    Van onze volksvertegenwoordigers vragen wij geen voeding te geven aan de anti-Semitische oprukking!
    Wij vinden het de taak van de gemeente om onder ogen te zien wat er echt aan de hand is, waarom al die nieuwe generaties als Jihadisten worden opgevoed en opgeleid met de gemeente geld?.
    En zeker te weten dat de Jihad-strijders de discussie hierin niet bevorderen. Reminder: Die willen geen discussie. 

    Als bewoners van Nederland hebben wij zorgen over de teneur van het debat rond de anti-semitische moslim demonstraties binnen de stad. In het verlengde hiervan maken wij ons zorgen over de gevolgen voor onze samenleving, terwijl wij als Nederlanders meestal goed met elkaar omgaan.
    Het is nou overduidelijk dat de politiek compleet doof is voor onze mening en geen ruggengraat toont terwijl het blijkbaar wel aanvoelt dat de samenleving iets anders wil. 

    Het lastige is dat argumenten worden gehanteerd waarvan wij het gevoel hebben dat die deels gebaseerd zijn op de democratische afspraken. Anderzijds de uiteenlopende argumenten lopen in de discussie door elkaar en weerspiegelen die discussie op de straat. Waardoor er een zware lading rond het onderwerp hangt.

    In onze rechtstaat is van alles in de Grondwet vastgelegd. Nederland als een vrije land, waar iedereen welkom is en er geen anti-westerse denkbeelden uitgedragen worden. Het is hierbij niet van belang of de bewoner katholiek, protestants-christelijk, joods of islamitisch is. Dat hebben we ooit gedaan met een reden. Een gevolg van deze rechtsstatelijk uitgangspunten is, dat de overheid, ook de gemeentelijke overheid, moet meewerken aan het uitvoeren hiervan. Dit lijkt redelijk eenvoudig omdat voor iedereen de regels hetzelfde zijn en we geen onderscheid maken tussen afkomst, religie, huidskleur of wat dan ook. Het feit dat de juridische context duidelijk is, laat onverlet dat er kennelijk de drang is bij het college en Burgemeester om aan deze praktische uitgangspunten te gaan rommelen. Hierdoor ontstaan kennelijk zeer negatieve gevoelens bij bewoners van Nederland. De emotionele reacties duiden hier ook op. 

    De “NEDERLANDSE burgemeester”, ISIS, Al Quida, Hamas en andere organisaties met Islamitische achtergrond zitten bij hem in het bloed.
    De tijd is aangebroken om (nette) demonstraties op touw te zetten, waar Nederlanders zouden protesteren Tegen het inpikken van hun land d.m.v. non stop  tsunamigolven van migranten en vluchtelingen uit Moslim- en Afrikaanse landen. Tegen Islamitische terreur die buurten en complete steden onleefbaar maakt.  Tegen de Islamitische terreur gericht tegen alle Nederlanders in buurten waar moslims in grote getallen wonen. Terreur die gericht is om het volk uit de buurten weg te drijven; enkel en omdat de blanken niet van Allah houden. Vergeet niet dat  Nederlanders hebben daar generaties achter elkaar gewoond. Tegen landelijke politieke leiders en de EU die hekel koesteren
    aan hun eigen volk. Ze doen  hun best de autochtone Nederlanders en niet moslims te dumpen t.b.v. de Islam; enkel en omdat islamitische lobbyisten wereldwijd veel pecunia op de tafel leggen.  
    De landelijke politiek hoeft hier helemaal niet mee te worstelleen maar gek genoeg blijven we worstelleen met de islamitische ideologie. Hoe zou dat nou toch komen?

    Turkse, Marokkaanse en Palestijnse vlaggen en anti-joodse leuzen in Nederlandse steden.
    Gemeente ambtenaren en infiltranten mobiliseren de moslims!
    moslims zaaien chaos en streven naar een nieuwe politieke stand in EU.
    In Nederland is recent een Gaza-demonstratie in Amsterdam. Ook daar overigens een verrassend groot aantal deelnemers en verrassend veel Marokkanen en Turken. 5. Colonne is door de gemeente zelf gemobiliseerd..

    Een schande dat de uitstoot van moslimlanden de Nederlandse media zo sterk kan manipuleren. 

    Terwijl moslims in christelijke landen een maximum aan godsdienstvrijheid bezitten, heerst er in de islamitische landen een ongeëvenaarde onderdrukking van alle niet-islamitische geloofsrichtingen.

    Er wordt nu opgeroepen om Joden te vermoorden en de burgemeester laat in een reactie weten dat dit binnen de grenzen van het toelaatbare valt. Demonstraties ok. Maar deze heeft alle grenzen overschreden. 
    Moslims in Nederlandse uitkeringen maken zich nu verdacht, ze steunen de aanslagen van IS, AL-Qaida en HAMAS.
    Een groot deel van de Turkse en Marokkaanse jongeren gedragen zich of ze heer en meester zijn in Nederland, dankzij de corrupte ambtenaren.

    We moeten moslims net zo behandelen als iedereen en ze geen voorrechten geven omdat ze anders misschien wel eens zouden kunnen radicaliseren… Chantage heet dat. Dus ja, we schieten te ver door in de tolerantie. Geen tolerantie voor de intolerantie en opkomen voor onze zwaarbevochten vrijheden en verworvenheden. Daar mogen we trots op zijn en dat mogen wij verdedigen. Wij passen ons ook aan als wij naar andere landen gaan, waarom kunnen we niet hetzelfde vragen van mensen die hier vrijwillig zijn? De rechten zijn er, de plichten moeten niet vergeten worden. En de regering moet ophouden met die slappe knieën en opkomen voor Nederland. 
    Dat kan toch niet kloppen? Jarenlang is er straffe kritiek geweest op de christenen, waarom zouden we een uitzondering maken voor het islamitische geloof? Is dat dan toch omdat zij dreigen?

    Erdogan is echt een gedreven antisemiet dus we kunnen de komende jaren nog wel wat verwachten. De Turkse regering vindt dat zij de plicht heeft om op te komen voor hun “Eigen Volk”- moslimvolk, volgens Erdogan is HAMAS een onderdeel van zijn grote imperium!!, en vond dit ook van toepassing op de 3e en toekomstige hier geboren generaties.

    In Rotterdam heeft PVDA verloren, toch geïslamiseerde PVDA beslist nog steeds over de stad!? Marokkaans Abu Talab wilt graag nog meer demonstraties tegen de Joden!!

    Het misselijk makende antisemitisme van moslimjongeren met een kennelijk laag IQ, kan gevaarlijk zijn, maar ook het geniepige van figuren als de niet gekozen burgemeesters en als ambtenaar gemaskerde massa infiltranten..

    Turkse leider Erdogan roept de Turken op voor de nog meer acties…!

    Logisch dat deze jongens antisemitisch zijn, als het OM hen gaat vervolgen zal het ook de Koran moeten verbieden.

    Natuurlijk spreken zij het zelfde als Erdogan. Het net wordt steeds nauwer om ons heen getrokken. En wij maar praten met deze lui. Nu weer de honderden terroristen die naar Syrie, Gaza en Irak gaan om te vechten in het terroristen leger een samenraapsel van uitschot.

    We zien geen einde komen aan het antisemitisme van jonge moslims. Nederlandse moslims haten joden. Het molesteren van joden zien ze als wraak voor het onrecht dat in hun visie door Israel aan Palestijnen wordt aangedaan. Dan zouden wij ook gerechtigd zijn om ons te wreken op moslims voor het leed dat moslims in Irak, Syrie, en Pakistan Cristenen aandoen. Maar dan zit je voor je het weet in een burgeroorlog. We hebben deze ellende zelf in huis gehaald.

    Laten we echter wel wezen. anti-westerse Turkije heeft tot op heden al miljarden van de EU ontvangen en maakt weinig tot geen progressie in het zich aanpassen aan algemeen geldende westerse normen. Als je dan “burgemeesters” , wethouders en allerlei politici bezig ziet hebben ze nog gelijk ook. Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Iran, Marokko, Saudi Arabië of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld. We praten nu over ongeletterden zonder andere communicatie dan de vrijdagse donderpreken. Ze hebben zelfs geen idee wat er echt in de koran staat, ze kunnen er geen jota van lezen.

    Dat nationalistische gewapper met die rode turkse vlaggen en het opzetten van grote bekken door die kennelijk verongelijkte turken moet afgelopen zijn. Jodenhaat zit zeer diep bij het overgrote deel van de Turken. Erdogan weet dit en bespeelt dit gevoel omwille van stemmen. Koerden & Alevieten worden trouwens door de soennitische meerderheid ook geminacht. Islamisme, extreem nationalisme dat is Turkije anno 2014.
    De regering is het slaafje van Brussel en wil nòg meer moslims naar Europa importeren. De PVDA en de VVD lopen als hondjes achter de imams, Hamas en andere Jihadisten. Isis wordt gesteund door Turkije, Qatar en S.Arabie daar zitten de masterminds. Erdogan, zie ook zijn ridicule uitspraken over Israel, wil alle islamitische staten verenigen ala het Ottomaanse rijk.Deze man is levensgevaarlijk.
    De EU zou de jaarlijkse miljardenhulp aan dit land moeten stoppen en het Europeanen moeten afraden om naar dit duistere land af te reizen. Ze steunen Syrie vrienden werken voor de ISIS(IS). Deze IS-terroristen lijken goed getraind en vooral strategisch goed geleid en georganiseerd in Nederland. 86% van de moslims in Nederland is het eens met ISIS! Je mag en kunt geen propaganda tolereren van een ideologie die de tolerantie wil afschaffen en een totalitair systeem introduceren. 

    Dat er in Europa bloedbaden zullen volgen neemt óók de huidige regering voor lief.

    We zijn verkocht en verraden.

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

  8. GENOCIDES VAN ANDERSDENKENDEN EN ISLAM!

    De koran en hadith verkondigen dat afvalligen en ongelovigen of zondaars, die niet gehoorzamen aan het gezag van Mohammed, mogen of moeten worden gedood of verdreven en beroofd van hun bezittingen of lichamelijk mogen worden verminkt als straf voor hun zonden. 

    Ontkenning van de Armeense genocide door D66 en PVDA:

    Dit is ook tot nu toe het officiële Turkse regeringsbeleid, dat ook de voortgaande Turks-islamitische etnische zuiveringen op de Balkan, Kaukasus en midden-oosten negeert.
    Het is wel verwonderlijk te zien dat Erdogan staat te juichen van wat de ISIS doet, met grote overmacht gekozen zal worden tot de president in Turkije. Vergeet ook niet dat 84% van de Nederlandse moslims wel positief is over de ISIS en eigenlijk aangeven geen empathie te hebben voor Christenen, omdat ze diep in hun hart wel eens zijn met wat Mohammed allemaal gezegd heeft in de Koran, volgens Obama een heilig boek,met een fantastische en wijze profeet. Niettemin werden er minstens 1,8 miljoen Armeniërs gedwongen om te verhuizen en werden er volgens historici 1.5 tot 2 miljoen gedood. Vrouwen, kinderen en bejaarden moesten naar hun nieuwe woonplaatsen in Syrië, dat toen nog deel was van het Ottomaanse Rijk, lopen. Hierbij vonden honderdeenduizenden mensen de dood. 
    De hypocriete druipt eraf, het is een net zo’n grote schande als de vorige grote genocide met dit verschil, we zitten er midden in, iedereen weet het en niemand doet iets nuttigs!
    Hoe zal deze schande van de mensheid de geschiedenis in gaan en hoe zullen al die politieke weg kijkers benoemd gaan worden….
    moslims willen gewoon verder, dankzij fatale fouten van corrupte EU landen willen ze hun volgende slachtoffer aanpakken: kleine Europese landen zonder verdediging zijn juist nu aan de beurt en deze landen krijgen enorme moslim uitstoot binnen die ultieme bodem vormt voor de Jihadisten!
    Al die islamieten komen hun wrede  gewoontes en haat tegenover elkaar in Europa uitvechten.
    Islamitische bolwerken in heel Nederland….Deze islamitische bezetters zijn ook ISIS-terroristen die straks hier willen onderdrukken…
    PVDA en D66 willen de stemmen van de Jihadisten niet kwijtraken,,, De minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans is als de dood voor zijn achterban. De fundamentalistische shariawijk in Den Haag is een uitvloeisel van het beleid van Fransjes partij. De niet westerse immigranten komen momenteel met duizenden ons land binnen. Als het aan de PvdA’er Sander Terphuis ligt moeten ze allemaal hier asiel krijgen. Hoe meer moslim , hoe meer vreugd. Terwijl, onthoofdingen, kruisigingen, slachtingen, martelingen, “ongelovigen” levend begraven, massamoorden, slavinnenhandel, groepsverkrachtingen, kinder- en vrouwenmoord, moord op weerlozen, gehandicapten en bejaarden, levend de keel doorsnijden en met het bloed het leven laten weglopen, plunderingen en diefstal, door uithongering en verdorsting laten creperen in de woestijn tot de dood erop volgt, zoals bij de deportatie van Armenen 100 jaar geleden, toen door Turkse soennieten, intimidatie met doodsbedreiging, tirannie en gespieste opgehangen hoofden en lijken, gevoelloos, onmenselijk, meedogenloos en grenzeloos gebeuren.
    Als dat daar wordt geaccepteerd, dan kan dat hier, elders en overal.
    De bewijzen van genocide stapelen zich op in Irak. ISIS zet de  gruwelijke films zelfs online. Als je dan het woord genocide expres ontwijkt en ook nog doodleuk zegt dat rechten aldaar van Christenen gerespecteerd worden!
    De hele wijk zit vol met mensen die zo snel mogelijk de sharia willen invoeren en onze democratische waarden haten. En alleen omdat ze hier hun Jihadistische plannen uitvoeren en een uitkering krijgen die ze hiertoe in staat stelt, Machinegeweren en ISIS vlaggen die de Schilderswijk binnenvallen. Onder druk van Nederlandse Moslims, weigert Timmermans van genocide te spreken.

    Organisaties als ISIS zijn een gevaar voor de beschaafde wereld. Maar mensen zoals Timmermans zijn dat ook. Dit soort lieden moet zo snel mogelijk kalt gestellt worden. Wat mij betreft met alle mogelijke middelen (tot het is NL ondenkbare toe).
    Elke poging tot een veroordeling van de islamitische genocides wordt door de infiltranten binnen PVDA, D66 en zeer sterk georganiseerde verlenging van de Turkse overheid bellemert!

    Denk maar eens aan de Armeense, Griekse, Jezidi genocides: De islam bestreed en vernietigde die beschaafde volkeren. De koran prijst diegene die niet-moslims vermoorden. Geen andere volk kon overleven waar Moslims de meerderheid gekregen hebben. Dit wordt de laatste decennia onverminderd voortgezet in heel Afrika en Azië… Het is definitief, onomkeerbaar; er is geen kans voor overleving van een andere bevolkingsgroep die een minderheid is binnen een Islamitisch land. Moslims onderwerpen eerst, daarna gebruiken ze religie als middel om die volkeren uit hun gebied te verdrijven of uit te roeien. Van Marokko, Pakistan, Indonesië, Turkije(Anatolië) tot de Balkan landen, werden Christelijke en andere niet_islamitische volkeren eerst tot minderheid gebracht en daarna zijn ze totaal verjaagd uit hun eigen territorium. En dat moet bij de EU komen? Denk eens aan de stroom van Turken en Arabieren naar de EU. 
    Nog geen 100 jaar geleden ( rond 1915) heeft Turkije een grote groep Armeense Christenen binnen zijn territorium genadeloos uitgeroeid. Dat was de afronding van een genocide, die al in 1885 was begonnen. Europa moet zich eens heel goed afvragen wat het binnenhaalt wanneer een land met een dergelijke mentaliteit toegelaten zou worden tot de EU.
    JIHADISTEN WILLEN MEER MACHT IN EU….

    Liberale jihad bestaat niet, Islam zonder Jihad bestaat niet!!, liberale moskee is ondenkbaar!

    De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de machthebbers van externe mogendheden die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedie-Arabië, Iran, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak. De islam is op de eerste plaats een politieke ideologie, die in de hele wereld verderf zaait. De islam is een anti-democratisch en anti-westers denksysteem dat langs democratische weg onze samenleving tracht binnen te sluipen, om het van binnen uit te hollen en te vernietigen, om uiteindelijk de boel over te nemen. Dit is echt een duivelse actie van de Moslims. 

    Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus, DIYANET, MAROKKANSE MOSKEEN FEDERATIE enzovoorts worden door de moslimlanden gesteund, bewapend en betaald…
    De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. salafisten willen meer controle in EU…De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden. 
    Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.
    Daarnaast zullen we overspoeld worden door de islam en zijn trawanten. 
    Bovendien staan er nog eens 6 tot 7 miljoen profiteurs vanuit Afrika , illegaal verblijvend in Turkije, klaar in de startblokken. Zij zullen Europa vanuit Turkije binnenvallen, zodra de binnengrenzen verdwijnen.

  9. De verplichte loyaliteit middels dubbel paspoort. 

    “Verreweg de meeste jonge Turkse Nederlanders zien Syrië-gangers als helden,…80 procent van de Turkse Nederlanders staat achter de opmars van IS.” (Bron: NOS)
    “De Turks-Islamitische Culturele Federatie (TICF) bedreigd nederland om Öztürk en Kuzu…”
    ” De 5e colonne van Turkije:Oztürk en Kuzu, volgden het advies van hun Turkse opperman…”
    In Nederland, uitvoerders van 40 jarige falende beleid, de PVDA leiders gaan weer eerst naar de moskeen: maar deze Moskeeën brengen juist het grootste gif datgeen wat er in de ISIS vlag staat naar het Westen.

    Als gevolg van zo’n falende beleid, zijn nu veel Turken en marokkaanen (stilzwijgend) het eens met ISIS en hier geboren moslimjongeren dragen meer hoofddoeken en burka’s dan hun ouders! Deze overheid heeft i.s.m. de media al tientallen jaren een politiek gevoerd, waardoor Nederlandse cultuur vervangen wordt door de anti-westerse normen en waarden! Er is tussen b.v de moskeen in Saoedi-Arabië,Irak, Syrie, Iran,etc en de moskeen in Nederland met ISIS ideologisch geen verschil ; het is alleen een kwestie van “hoeveelheid”. Ook in Saoedi-Arabië worden mensen onthoofd en hebben Christenen geen rechten. De islam is een systeem dat ongelijkheid bevordert ,kennis en vrijheid ontmoedigt gelijke rechten voor vrouwen tegenwerkt en al veertienhonderd jaar stilstaat. Mensen proberen al eeuwen de islam een beetje bij te sturen, zij zijn allen vermoord.

    De kinderen van huwelijksmigranten beginnen zich steeds meer te roeren: Marokkanen willen hun uitkering opgestuurd en de Turken willen eigen desintegratie politiek in Nederland! Geïndoctrineerde moslim-bruiden en hun hier geboren kinderen uiten zich openlijk antisemitisch. Nou is het ook niet vreemd dat ze steeds meer eisen gaan stellen want ze zijn altijd in de watten gelegd. Er moet paal en perk worden gesteld aan dit kleutergedrag want zo gaat het van kwaad tot erger en als die jihadistische jongeren weer welkom worden geheten in ‘ons’ land, zou de eerste vorm van geweld zich al wel eens aan kunnen dienen.

    Dat is het voordeel van een dubbel paspoort: “dubbele loyaliteit”. Turkse maffia, dankzij de politiek zitten onze steden opgescheept met vele z.g Turkse politici die vele Turkse belangenorganisaties vertegenwoordigen waar veel van ons belastinggeld naar toevloeit. De loyaliteitskwestie van allochtonen met een dubbele nationaliteit werd door velen weggewuifd in de discussie van enkele jaren geleden. Deze twee Kamerleden maken klip en klaar duidelijk waar hun loyaliteit ligt. Wanneer ze hun Kamerzetels niet opgeven zal dat leiden tot verdere fragmentatie van de politiek !

    Hoe stom kun je ook zijn, dit soort figuren in de politiek binnen te halen. Het zijn en blijven in de eerste plaats Turken.
    87% van deze Turken hebben een dubbele nationaliteit! Ja daar sta je dan met je dubbele paspoort, je dubbele opvoeding , je dubbele moraal, je andere opvoeding…Door de dubbele nationaliteit ontstaat rechtsongelijkheid in Nederland, ook op grote schaal. Turken en Marokkanen met de dubbele nationaliteit genieten veel privileges; de werkelijkheid is nu dat deze Turken en Marokkanen op onze samenleving neerkijken, en blijven met 1,5 been in het land van herkomst staan en zijn hier echt alleen voor het geld en de faciliteiten en dankzij de privileges die ze krijgen, zullen we overspoeld worden door de jihadisten en hun trawanten. 

    Hoe komt het dat vijandige islamitische organisaties, zoals ISIS, Hamas, Milli Gorus, Al- Nusra etc.. het zo gemakkelijk vinden om westerse landen te infiltreren en te ondermijnen? Waarom ondervinden ze zo weinig weerstand?

    Dubbele Nationaliteit is een wapen in handen van ISIS!

    Dit brengt ons bij de vraag waarmee sommigen van ons al jaren hebben geworsteld: terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit, gaat Nederland onverminderd door met het uitgeven van dubbele nationaliteit die nog meer moslims trekt!

    Zo staat bv, de Marokkaanse wet het toe dat een man tot 4 vrouwen trouwt, zelfs zonder dat de bestaande echtgenote hier toestemming voor geeft en verbiedt de Turkse wet het uitleveren van eigen onderdanen, terwijl de Nederlandse nationaliteit naar Marokkaanse of Turkse maatstaven overvloedige sociale uitkeringen kent. Veel moslimmannen houden er daarom,aangemoedigd door de radicale imams van ISIS en Al Qaida, zowel een gezin in moslimland als een in Nederland op na.
    De beruchte Turkse top crimineel Saban Baran profiteerde van de vele mogelijkheden, die Nederland voor oneerlijke zelfverrijking levert en van het feit dat Turkije geen onderdanen aan het buitenland uitlevert.

    DUBBELE NATIONALITEIT HEEFT NU EEN DUBBELE DIMENSIE GEKREGEN.

    Jihadisten beschouwen Europa niet alleen hun nieuwe broedplaats, maar ook een makkelijke uitvalbasis!

    Wat erger is, is dat de collaborateurs in Nederland, sympathisanten van invloed zijn, ondermijnen door subversie, desinformatie, valse propaganda en de verspreiding van cultureel pessimisme. Het beest zelf mag misschien niet meer in ons zijn, maar het ideologische gif dat de moslimlanden en hun netwerken in westerse samenlevingen injecteren is alleen toegenomen!
    Liberale jihad bestaat niet! Niet alleen Isis maar ook Hamas, Turkse en Marokkaanse moskeeën, Koranscholen zijn zeker jihadistische organisaties! De ISIS is de Arabische Waffen-SS. Met soortgelijke zwarte vlaggen, fanatisme, levensverwachting, sadisme, perversie en bloeddorst.

    De Turkse staat op zijn beurt behandelt deze Turkse moslim in Nederland als een kolonist! Als die allemaal de geest krijgen, zijn we nog niet jarig.
    Een Turkse Nederlandse ambtenaar is het verboden om de Armeense genocide of Koerden te erkennen, op straffe van gevangenis als ze ooit nog een voet in het land van haar andere (turkse) nationaliteit wil zetten. 
    Dit heeft niks met persoonlijke voorkeuren te maken, enkel met de tegenstrijdige juridische systemen in beide landen waar je de nationaliteit van bezit. 

    Een Marokkaan mag niet van religie (islam) overstappen naar een andere religie. Een Marokkaans/Nederlandse minister zal zijn eigen nationale wetten dus overtreden indien hij dit als Nederlandse minister wil laten toepassen. 

    De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de Soennitische sjeiks die ISIS hebben opgericht, die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedi-Arabië, Iran, Jemen, Qatar, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Suleymancilar, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak.
    Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus, Diyanet, Marokkaanse moskeeën enzovoorts worden door de Soennitische bewegingen gesteund die op dit moment hele Midden-Oosten willen veroveren!

    De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. Salafisten willen meer macht in EU landen. Immigranten die naar Europa komen zijn bijna allemaal Soennieten en sympathiseren ze Isis, of een andere Al Qaida organisatie…Veel Moslim landen om hun beurt beginnen significante fondsen naar deze Jihadistische organisaties te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties in Nederland. Vervolgens halen ze ook Turken, Somaliërs en Marokkanen voor training naar herkomstland, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Deze imams met de dubbel nationaliteiten worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa gestuurd om de Jihadistische ideologie te verspreiden. 

    De Marokkaanse en Turkse geheime diensten bemoeien zich intensief met de moslims in het buitenland, die zowel een lucratieve melkkoe als een potentieel strijdcolonne vormen.
    Ruim 80% tot de 5e colonne behoort van kolonisten die het kalifaat prefereren boven de Westerse rechtsstaat en die de waarden van de koran hoger stelt dan de westerse opvatting over de “universele” rechten van de mens. Dat is wat iedereen die de feiten onder ogen durft te zien, scherp waarneemt en logisch nadenkt al kon voorspellen. De schijnelite die ons de afgrond instort zal wel weer komen met leugens als “het is niet representatief, de uitkomsten verdienen nadere duiding of worden verkeerd geïnterpreteerd, de trend is dat het anders wordt” of de ergste, “deze uiting is discriminerend en stigmatiserend voor moslims”. Het eerste probleem is de schijnelite van leugenaars , verkwansellaars en verraders. 

    De incapabele wantbestuurders van dit land blijven gewoon doorgaan met het importeren van ons vijandig gezinde Moslims, maak je geen zorgen er verandert niets. Hoe heet zo’n daad eigenlijk; de potentiële vijand willens en wetens binnenlaten ?
    Onze beleidsmakers zijn weer eens ‘geschokt’ en ‘verontrust’. PVDA’s inzet voor de moskeebouw, hoofddoek bv, is verachtelijk! PVDA beleidsmakers wisten dat religie als een dekmantel is voor een racistische club mensen die hier uit zijn op het ernstig ondermijnen van onze westerse cultuur. Hoe betrouwbaar zijn beleidsmakers die telkens weer aan geven geen flauw idee te hebben wat er in onze samenleving speelt? Meet dan 80% vindt Jihadisten helden. En dat vinden ze niet door onnozelheid of ongeïnformeerd, nee dit is een politieke keuze, een heel gevaarlijke.
    De islamisering en daarmee de barbarisering van europa is veel verder gevorderd, dan de beleidsmakers denken of zeggen.En de stompzinnige, door megalomane bureaucraten gerunde EU, versnelt het proces nog aanzienlijk.

    Stop massaal met het uitgeven van dubbel nationaliteiten tbv het Islamisme en het overnemen van het land door jihadisten. Het per direct intrekken van de dubbele nationaliteit, het wordt dan kiezen of delen voor Turken en Marokkanen. Alleen het feit dat je een NL paspoort hebt mag geen reden zijn om op een lijst voor de een partij te komen, hetzij in de 2e of 1e kamer of lagere organen.

    Laat eerst maar zien waar je loyaliteit ligt, wat doe je in dit land , en laat staan in de Kamer, als je als een vooruitgeschoven post van je President of Koning fungeert.

    De eenvoudigste oplossing is het afschaffen van de dubbele nationaliteit. Dit zal de positie van mensen met een dubbele nationaliteit verslechteren tot deze hetzelfde is van die van mensen met maar één nationaliteit. Dat is wel zo eerlijk.

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores

  10. De bemoeizucht van Turkije!

    Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, Erdogan en zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. 

    Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

    De arm van Turkije gaat ver! 

    Directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland gaat gewoon door! De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst! 

    Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De 2 miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdoğan. 

    Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen land worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en geïntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te verbreiden! 

    De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskeeën bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die Nederland die via immigratie en hoge geboortes van de geïndoctrineerde Turken een eigen enclave willen creeeren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen. 

    Hier worden er steeds meer en meer moskeeën, Turkse centra’s, koran schools etc.. gebouwd. De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskeeën. Turkse elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland, Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e kamer, en die zou als een soort aparte Turkse nationale fractie worden. Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt. 

    Turken willen eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten om daarmee het veroverde gebied te markeren.

    Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing. Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ˜immigrant˜ verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli Görüs, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, voeren hun politieke en ideologische activiteiten, ongestoord uit: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, Süleyman-beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging die de “Turkse diensten” binnen Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cliëntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”. 

    Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

    De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

    Te gek voor woorden! 

    De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

    Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskeeën of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan. 

    Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke ideeën worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije. Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in enigenland orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeniërs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen. 
    Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 
    De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat een miljoen Armeniërs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken. 

    Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land wilden verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.

    INTEGRATIE:

    Waarom zijn er eigenlijk zoveel turken hier en lopen ze er na jaren nog net zo bij als in Turkije ? Omdat ze in Turkije blijkbaar geen droog brood kunnen verdienen of dat ze het hier wel heel gemakkelijk kunnen krijgen of verdienen. En twee, omdat het turken zijn, moslims, die het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie. Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’. 
    Juist de bemoeienis van Erdogan en de moskeeën hebben er voor gezorgd dat de integratie mislukt is.

    Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven ! Turken zijn geen verrijking van de maatschappij omdat ze een complete sub -maatschappij hebben gemaakt. Compleet met winkels, scholen, buurthuizen enz. Dat de integratie is mislukt mag duidelijk zijn.Waarom is het integratieprogramma in Europa mislukt? Mede dank zij de bemoeizucht van Turkije en Marokko zelf en wat te denken van de dubbele paspoorten ?

    Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ? Het moet toch niet gekker worden in dit land. Laten wij ons straks regeren door regeringen van in ons land wonende minderheden? 

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans

  11. Er zit een venijnige overeenkomst tussen Hitler, die zich zogenaamd het lot van de Volksduitsers in Dantzig en het Tsjechische Sudetenland aantrok, om het Duitse territorium richting Polen en Tsjecho-Slowakije uit te kunnen breiden en de fratsen van Erdoğan inzake de Turken in Europa.

    Met dat verschil dat noch de Poolse, noch de Tsjechische regering zin in de Duitse bemoeienis had, maar de Nederlandse de Turkse bemoeienis min of meer accepteert.

  12. Oorlog en verovering als cultuur: hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden!

    Terwijl het grote gevaar van islamitisch geïnspireerd terrorisme dat zich onder meer keert tegen de grondslagen van onze democratische samenleving en het jihadisme een substantiële bedreiging vormt voor Nederland, blijven veel politici en gemeenten, uitbreiding van het islamitische infrastructuur te stimuleren.

    Een permanente islamitische voedingsbodem onderhouden, is je eigen ondergang versnellen door je eigen civilisatie verder te laten vervangen voor het nihilisme dat islam heet, want de islam heeft in 1470 jaar nog nooit iets anders gedaan dan dood en verderf zaaien.

    Men heeft het zaadje geplant, laten doorgroeien en weigeren de wildgroei te verwijderen. Het is diept triest dat men niets meer durft te zeggen over met dit geloof gemotiveerde burgeroorlogen, niets meer durft te denken over de rol van moskee tijdens islamitische burgeroorlog! Moskee is een ultieme trainingscentra voor de jihadisten, hoe meer moslims in Nederland, in het algemeen, des te meer kans op een burgeroorlog!
    Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.

    Gemeente Gouda bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. Marokkaanse en Turkse moskeeën krijgen miljoenen euro’s subsidie van de gemeenten om aan hun imago te werken!
    Deze Moslims onder leiding van salafisten zijn een voedingsbodem voor ISIS, Hamas en Al-Qaeda. Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie. Megamoskeen voor jihadis in Gouda, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, Het is niet te geloven dat ook de christelijke partijen hiermee akkoord gaan, ze zijn de landverraders. 

    Het grote gevaar is dan ook dat de massa immigratie van moslims naar dit continent niet wordt gestopt….Het wordt hoogtijd dat er een streep wordt getrokken: tot hier en niet verder.

    Ongekozen bestuurders beweren dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. De PR-machines van jihadi’s en idioten beleidsmakers werken perfect. Het probleem is de islam zelf, hoe meer moslims, hoe eerder islamitische burgeroorlog (jihad)! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen. ISIS, net als Al-Qaeda, Hamas, Al- Nusra, Milli Gorus, is een splinter organisatie van Salafistische beweging/sekte die ook in Nederland aktief is. ISIS is een islamitische plant en wacht op zijn prooi! Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert langzamerhand Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: gemeentebestuurders hebben ook de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten. De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen?
    PR activiteiten en islamitische expansie: en ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 28 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur. Onze ongekozen laffe wanbestuurders zullen dit uiteraard nooit doen, liever halen ze dit jaar weer vele tienduizenden nieuwe moslims het land binnen en dwingen ze kleine dorpjes met een paar honderd inwoners om duizenden nieuwe moslim op te nemen. We worden verraden door de almachtige politieke partijen en dat al decennia lang. We moeten ze een halt toeroepen en snel !

    Van straat jongens tot massamoordenaars! Agressie die dodelijk gaat exploderen in Nederlandse steden.

    Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves. Lage litteraire ontwikkeling (men leest niet), een algemene Jihadistische haatcultuur, steniging van vrouwen als geoorloofde Islamitsche straf, kinderhuwelijken…Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers.
    Bijna alle Moslimorganisaties worden gesubsideerd…! Je begint je af te vragen wiens belang de NL bestuurder dient.
    Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad.
    Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Deze islamisering proces wordt door veel politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers.
    Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Dit is geen super jihadiste die de islam kaapt. We hebben ons mee laten slepen in discussies over ‘geloof’! Dat zijn discussies die nooit gewonnen kunnen omdat discussianten geen basis delen waarover überhaupt gediscussieerd kán worden. In alle islamlanden zien we: armoede, onderdrukking van de vrouw, bedenkelijke levensstatistieken, gebrek aan dierenliefde (hond, ezel), overbevolking, een onderdrukte agressie die nu en dan dodelijk explodeert , lage litteraire ontwikkeling (men leest niet), een algemene Jihadistische haatcultuur, steniging van vrouwen als geoorloofde Islamitsche straf, veel kinderhuwelijken, oorlog en verovering als cultuur. Dit is de islam. Er is geen andere islam.

    De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. U kunt Moslims niet vergelijken met de katholieken, dit is geen protestants probleem! Het wordt maar niet opgelost. Over dertig, veertig jaar zitten we er hier nog mee. De islam is pas tevreden als alle niet islam vernietigd is. Ze beginnen met critici en intellectuelen en daarna is de domme rest geen gevaar meer. Vroeg of laat zal politieke elite de onafwendbare consequenties van haar instelling moeten aanvaarden…

    De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren. Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden.

    Met Vriendelijke Groeten.
    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya H. Dekker. N. Korse. S. Ellen Konne,

  13. Dank voor uw goed verwoorde schriftuur !

    Stem op de PVV. Dat is geen stemadvies maar gelet op het voorgaande een burgerplicht!

  14. Van de christenen hebben we niet zoveel te verwachten vrees ik. Zij zien in dit alles de hand van God. Ze denken dat ze in de eindtijd leven en dat de Heer spoedig op aarde terug zal keren om hen te redden. Een makkie dus voor de Islamitische Jihad moordenaars. Als konijnen starend in de lichtbundel worden ze afgeslacht.

  15. Jihadisten probleem!

    De oorzaak van jihadisme is de verplichting om de jihad te voeren, maar de machtigste politici willen dit waarheid niet inzien. De oorzaak van jihadisme zien we dagelijks. Natuurlijk spelen islamitische doctrines een centrale rol in de verspreiding van het jihadisme. De meeste moslimjongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Bijna 85% van de moslimjongeren vindt het belangrijk om moslim te zijn en wilt vechten als iemand kritiek heeft over de islam. Jihadisme, Islamitisch terrorisme is een politieke ideologie. Het is levensgevaarlijk voor het westen! Wij hebben ooit simpele zielen binnengehaald en die hebben een enorme salafistische massa beweging veroorzaakt! Dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe Moslims binnen en beschouwen ze Nederland als een prooi!

    De oorzaak van jihadisme is de haat tegen het westen die er vanaf zuigeling word ingepompt door opvoeding en imam in de moskee. Systematisch gehersenspoelde jongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Motivatie voor de Jihad bij islamitische jongeren is zorgelijk hoog: 81% van de jongeren vindt in meer of mindere mate dat moslims via heilige oorlog meer macht moeten krijgen dan anderen in Nederland en 86% van de moslimjongeren is het in meer of mindere mate eens met de stelling dat Nederland moet worden overgenomen…Het Jihadisme stoelt op de islamitische religie. Dat dit Jihadisme nu zo zeer manifest wordt komt door de bevolkingsexplosie, die een stuwmeer van overtollige, ledige jongemannen heeft voortgebracht. Die vinden in hun religie een rechtvaardiging om zo te keer te gaan. Kortom: we zijn er nog niet klaar mee en kunnen volksverhuizingen tegemoet zien. Onze politici? Snappen er niks van.

    Het islamitische verovering lust als de belangrijkste voedingsbodem voor Jihadisme.

    Hoewel er inderdaad jihadisten zijn die niet in ongelijkheid zijn opgegroeid, kan het niet geheel weggepoetst worden als voedingsbodem voor bekering tot het fundamentalisme. Voor sommige terroristen is het feit dat zij niet in westerse luxe kunnen leven reden om zich aan te sluiten bij militante islamitische organisaties…Moslims in alle Europese staten staan voor het merendeel achter de jihadisten. Ze hebben maar één doel Europa islamiseren. Machtigste Politici willen dit niet inzien en demoniseren de rest. want dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe moslims binnen. Europa gaat kapot door de EU leiders die van mening zijn dat al deze moslims hier kunnen blijven wonen. In de toekomst zullen heel veel moslims het voor niet-islamieten heel moeilijk gaan maken.
    Grote meerderheid van de moslims in Nederland is van mening dat zwakke Nederland uiteindelijk via jihad overgenomen kan worden. Overal megamoskee bouwen is een voorbereiding van Jihad die een heilige plicht is voor de Moslims!

    In de PR activiteiten van Boko Haram en Somalische Al-Qaeda afdeling Al-Shabaab, zijn in Nederland gebouwde moskeen met hoge minaretten te zien! Omdat hoge moskee minaretten door de analfabete moslims gezien worden als bewijs van verovering, willen de jihadisten op deze manier Afrikaanse moslims mobiliseren richting Nederland! Al Qaida in Jemen (Aqap), Al-Shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria en Al Qaida in Noord-Afrika (Aqim), allemaal willen miljoenen moslims naar EU landen verplaatsen. Jihad organisaties willen via massa immigratie meerderheid krijgen.
    Deze Jihadisten komen niet uit de hemel, Islam als veroverings- ideologie beveelt voor de Jihad…Jihad is een kernwaarde van hele islamitische politieke-militaire systeem. Een voedingsbodem is bodem waarom het goed toeven is, waarop de plant gedijt, een bodem die alle noodzakelijke elementen bevat voor fantastische groei. Zo’n voedingsbodem zijn onze wegkijk-politici, met D66 en PvdA als lichtend voorbeelden…Zolang islam zich verder wilt uitbreiden, ontstaat een voedingsbodem voor jihadisme en hoe meer moslims in Nederland, hoe erger het wordt…
    Als er genoeg moslims zich in een prooiland zich verzameld hebben, beginnen ze met hun Jihad. Deze opvatting is met de immigratie meegekomen en wordt dagelijks gevoed via satelliet, internet en imams in de moskeeën. Hun succes is mogelijk omdat de belangen van hun aanhangers momenteel parallel lopen. Vroeg of laat zullen de spanningen, tegenstellingen tussen invallers en lokale bevolking echter tot uitbarsting komen. De overheid door domheid geregeerd heeft de meest absurde overeenkomsten ondertekend waar ze met een uitzondering niet onderuit kunnen. Massa verzameling van de islamieten is het grootste gevaar voor de vrije wereld.

    Nederlandse maatschappij is hopeloos verdeeld en moslims enclaves worden steeds groter. Turken willen eigen moskeen, Somalieers willen eigen kazernes en niet alleen Marokkanen maar alle andere Arabieren willen ook eigen aparte moskeen met de hoge minaretten bouwen in Nederland!

    Versterking van salafisme in Nederland gaat immers gewoon door, ondanks voortdurende waarschuwingen van islamkenners in binnen- en buitenland, honderden boeken, honderdduizenden artikelen op internet, en zelfs ondanks ISIS, dat elke dag weer laat zien wat jihad nu eigenlijk precies de kern van Islam is. Niemand zo blind als politici die niet willen zien.

    De belastingen zijn veel te hoog waardoor het vertrouwen volledig is verdwenen bij de burger. Banen staan op de tocht, flexwerken is een ramp waardoor huizenmarkt op slot! Een kind kan begrijpen waar het wringt. Daar ligt het werkelijke probleem en daar doet dit kabinet niets aan. Helemaal niets!
    Grote meerderheid van de moslims is werkloos, kansloze analfabeten zitten massaal in de uitkeringen en kosten miljarden! De islamisering, de salafistische verbreiding, jihadistische voedingsbodem, wordt alleen nog erger…Nederlandse volk wilt niet alleen de jihadistische jongeren maar ook geen miljoenen salafisten in Nederland!
    We hebben nu onderhand al zoveel politici kunnen betrappen op geheugenverlies. En het Nederlandse volk is er helemaal klaar mee.

    Salafistengedogers PvdA, GL, CDA en D66 willen hun vijandelijke immigratiebeleid niet veranderen. Dit is wat ISIS en andere jihadisten graag willen! Een overbevolkte land dat uiteindelijk ten onder zal gaan aan de islamitische massa-immigratie dat toegestaan is door de stomme Politiek. Nog een paar decennia dan is er brutale islam die overheerst. De kinderen die nu opgroeien krijgen het zwaar.

    Nederland heeft niets aan mensen als politici die zich verschuilen achter de EU of VN en zelf het politiek correcte hoofd ophouden.

    We zijn het zat! En wij willen ons land terug!

Trackbacks

Plaats een reactie