Het is maar dat u weet dat Wilders het niet zelf verzonnen heeft

maiwandMaiwand Al-Afghani:

Stel dat de mujahideen van Al-Qaida, Taliban, Al-Shabaab, ISIS, Jabhatul Nusra en alle overige mujahideen groepen wereldwijd aan de poorten van Europa zouden komen, hier leven miljoenen moslims, er wordt zelfs geschat dat in heel Europa en VS meer dan 20 miljoen moslims leven, dan zullen we hen allemaal met open armen ontvangen, sterker nog door een interne revolutie tegelijkertijd met hen externe opening van deze landen, zal geheel het westen in een mum van tijd ingenomen worden en onderdeel van de islamitische staat worden, omdat de meerderheid van de ongelovige inwoners van deze landen niet militair getraind zijn, ze ze hebben enkel een aantal soldaten die niet direct kunnen strijden tegen de moslims en mujahideen, omdat ze te bang en te laf zijn. Daarnaast vallen al hun technologie, wapentuig, atoomwapens, mooiste auto’s, gebouwen, geld, mooiste vrouwen, vliegtuigen, alles als oorlogsbuit in onze handen, wat een mooie toekomstperspectief voor de moslim jeugd, of ze gaan daar heen en de overwinnende karavaan joinen of ze wachten hier op hen en praktiseren de islam zoals het hoort intern en extern als voorbereiding op hun komst.

Studiefinanciering intrekken, uitkering stoppen?

7 reacties to “Het is maar dat u weet dat Wilders het niet zelf verzonnen heeft”

 1. De religie van de vrede gooit met “vredesduiven”:

  http://www.jodendom-online.nl/news.php?view=item&id=3155

 2. Gezien de enorme file voor de politiebureaus om Wilders aan te geven, zou het misschien netjes zijn van Mohamed Rabbae ook eens de hand in eigen boezem (mag ook wat lager zijn) te steken:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3675208/2014/06/19/Haagse-islampartij-bejubelt-Isis-Op-naar-Bagdad.dhtml

 3. Maiwan al-afghani is een ronselaar voor de globale jihad en een loyale volgeling van mulah omar’s taliban. Hij verspreidt jihadistische propaganda en misbruikt onze Nederlandse wetten en tolerantie zodat hij altijd buiten schot blijft. Hij gelooft dat elke land die een islamitische land aanvalt theologisch behoort tot een ( muharib ) vijandig land. Dit betekent dat zowel de regering, als leger, politie, burgers en belangen legitime doelen zijn voor aanslagen. Wat betekent dat maiwand het niet erg zou vinden als er in nederland een aanslag gepleegd zou worden als bestraffing voor haar deelname in Irak, Afghanistan en Mali.

  Deze extremist wordt door sommigen onder zijn gelijken als een huichelaar bestempeld. Wordt door velen moslims ervan beschuldigd dat hij onlegitime moslimhuwelijken heeft afgesloten. In een geval is het bewezen namelijk bij de terrorist en syrieganger M.Delfortrie die een wereldrecord op zijn naam heeft staan van gestrande huwelijken.

  Opvallend is het dat vele moslims die met maiwand omgingen nu in Syrië zijn beland. Maiwand al-afghani komt voor in een grootschalig geheim ronselonderzoek. Binnen inlichtingen- en veiligheidsdiensten is de codenaam van maiwand,” de clown”’ dit om zijn lachwekkende vertoning.

  Maar zelfs clowns kunnen gevaarlijk zijn zoals bewezen, dus verwacht ik dat hij snel in zijn kraag wordt gevat. Diverse moslims beschuldigen maiwand van het zijn van een informant van de AIVD. Ze vinden het vreemd dat hij openlijk oproept tot de jihad, bin laden prijst, contacten heeft met de taliban, met zelfmoordterroristen van de taliban gewapend op de foto staat en de aanslagen van Engeland, Madrid en 9-11 prijst.

  Maar toch ongestoord zijn gang kan gaan met het verspreiden van terroristische propaganda. Nadat ik maiwand met mijn netwerk had besproken werd hij als gevolg daarvan beperkt op facebook. Nu nog even doorzetten totdat hij wordt gearesteerd als gevolg van het ronselonderzoek.

  De Nederlandse overheid moet niet dezelfde fouten maken als die zijn gemaakt door Engeland in het geval met anjem choudary. Het verspreiden van dit soort propaganda moet zwaar gestraft worden met boetes die kunnen oplopen tot €30000.

  Ook moeten syriegangers een ultimatum krijgen van twee weken om naar Nederland terug te keren waar ZE gedetineerd worden tot afronding van onderzoek. Als ze geen gehoor geven aan de oproep dan verliezen ze hun nationaliteit.

  Het zou ook een goed idee zijn om de extremisten met een Nederlandse nationaliteit maandelijks een uitkering te geven tussen €400 en de €500 als ze Nederland voorgoed verlaten. Als deze optie geboden wordt, dan mogen ze islamitisch gezien niet meer wonen in een niet islamitsche land.

  Waardoor ze islamitisch gezien verplicht zijn om te emigreren naar een islamitisch land. Als ze terug keren naar hun land van herkomst dan zijn wij van ze af en kunnen zij als gevolg hiervan GEEN aanslagen plegen in Nederland.

  Chessy

 4. GAZA (GAZZA, GAZHA….)

  Gaza, als oorlogsbuit van de islamitische plundertochten!
  Ottomaanse rijk voerde ca. 600 jaar zijn vermeende heilige oorlog tegen de christenen en alle anderen!. Gaza, zagen ze als de bestaansreden van hun islamitische rijk. Deze essentie van de Ottomaanse Turken blijft bij alle jihadisten lang onveranderd!

  De slavenmarkt van Cairo en Casablanca, er werden zo veel blanke vrouwen aangebracht. 1.3 miljoen blanke slaven hebben moslims buitgemaakt. Deze vrouwen zijn seksobjecten voor de Moslimmannen… Voor de politiek Islam moeten de moslimvrouwen alleen met de moslimmannen trouwen en uitsluitend moslims genen dragen. Het uitgangspunt is de constant aanwezigheid en snelle voortplanting van de Moslimpopulatie. Moslima’s met de uniformen moeten zorgen voor het succesvolle islamitische voortplanting om nog meer landen te veroveren. Een moslimvrouw moet altijd met een hoofddoek of iets anders herkenbaar blijven en moslimmannen moeten zorgen dat de blanke vrouwen uiteindelijk verminkt worden. Turken hadden 600 jaar lang, niet alleen de rijkdommen maar ook de vrouwen en kinderen van de christenen als gaza, (de heilige buit!) genoemd om te zorgen dat ze niet meer zich kunnen voortplanten…!! Huidige Turk is een product van deze rare manier van vrouwen en kinderen plundering!
  In vroeger tijden waren de Grieken het laatste bolwerk tegen de oprukkende en gewelddadige Islam. In deze tijd houden ze nog steeds de Moslim invasie tegen. 

  Wat nu het de westkant van Turkije is, was gewoon Griekenland en Aya Sophia, het centrum van de oorspronkelijke Orthodoxe Christelijke kerk in Constantinopolis (Istanbul) hebben deze barbaren geplunderd en na het plaatsen van 4 minaretten er een Moskee van gemaakt. Dat is het voorland van de intifada (Jihad) in West Europa. Komt Sinterklaas uit Smyrna? Ja is het antwoord, dit was namelijk gewoon Griekenland in die tijd. En nu mag de Sint in Nederland op zijn mijter geen kruis meer dragen omdat dat misschien de Moslims niet welgevallig zou kunnen zijn. We zijn in het Westen compleet de weg verloren en we verlagen ons tot barbarij omdat de Nederlandse jeugd denkt dat dit normaal is, ze groeien er tenslotte mee op. Waar rook is, is vuur, waar vuur is zijn Moslims. Dit zijn de feiten waar we niet omheen kunnen.
  Of wachten we gewoon totdat we, als samenleving, geknecht worden door barbaren. 

  Als de politiek zich eens meer zou verdiepen in de wereld geschiedenis, zouden deze fouten zich ook niet kunnen herhalen.
  Intussen likken we de voeten van moslimleiders en dwingen wij onszelf om aan uitstoot uit islamitische landen zoveel mogelijk te importeren, en eigen land islamiseren, omdat deze bizarre Turken zich daar aan zouden ergeren. Dat de intrede van Moslims in welke samenleving dan ook tot destabilisatie kan leiden behoeft geen betoog of uitleg. 

  De Ottomaanse rijk was een Islamitische oorlogsmachine, De ‘heilige oorlog’ het sleutelbegrip was van de Osmaanse staat en ideologie. De term gaza was het ‘spiegelbeeld’ van de islamitische plunderingenideologie. De begrippen gaza en heilige oorlog zijn het allesbepalende ideologische element voor de islamisering van helle midden-oosten en Balkan landen tot de poorten van Wenen.

  De islam als krijgsgodsdienst is inherent aan geweld, moord en doodslag. Ottomannen, Turken hadden lang de leiding van de islamisering…
  De krijg wordt door de religie worden aangemoedigd, opgehemeld en verplicht . Aanhangers van deze politieke ideologie brengen de krijg in praktijk 

  In de koran staan een aantal verzen die duidelijk onderscheidt maken tussen de krijgers en de niet-krijgers, en krijgers staan in de religie hiërarchisch gezien boven de gewone moslims.!
  Oorlogen Haat vervolgingen van christenen en joden, onderdrukking. De islam als krijgsgodsdienst leeft in de harten van de islamieten, het is hun fenomenologische werkelijkheid en is niets anders als theologische plagiaat v/d tegenstander van God om de mensen te misleiden en verleiden. Overal waar de islam opduikt komt rotzooi. De moslims kunnen zoveel zeggen over religie van vrede en dergelijke; hun daden logenstraffen hun woorden zodra die uitgesproken zijn.

  De effecten van Vrouwenhandel: onder de Moslims zijn de Marokkanen de grootste etnische groep geworden…

  Het komt neer op de volgende gedachte ‘Pak alles wat je te pakken kan van gavur, zorg dat je meerderheid krijgt’, ‘gebruik hun vrouwen/meisjes voor je seksuele lusten maar als je gaat trouwen, kies dan een maagd vanuit Turkije/Marokko’. Zo krijgen de moslims te pakken wat te pakken valt. De aantrekkelijkheid voor deze moslimjongeren is dat ze gezamenlijk op een lange plundertocht zijn in een “kafir land” voor hun heilige gaza! De buit, dus vrouwen, mogen ze onder elkaar verdelen. Hun rooftocht wordt als ‘heilige opdracht’ voorgesteld!

  Mohammed heeft zelf polygamie geïntroduceerd als een middel. Tevens propageren de jihadisten polygamie als zijnde een daad waar iedere moslim in Europa zich voor in zou moeten spannen. Ongelimiteerde polygamie in de landen waar moslims nog geen meerderheid hebben en een minimum aantal vrouwen te stellen, met verantwoordelijkheden en verplichtingen.

  Zo gaat men er binnen de zogenaamde “vreedzame uitkeringen islam” van uit dat Allah zelf wilt dat Europa tot de islam moet bekeren…Deze ideologische richting, die gedurende de geschiedenis van de islam voortdurend aanwezig was, is kenmerkend voor veel moslims. 

  Goed georganiseerde moslims bendes hebben in Nederland de handel en smokkel in heroïne en vrouwenhandel stevig in handen. Uitkering gerechtigde criminelen doen naast drugshandel steeds meer in andere takken van de misdaad, zoals mensenhandel, gijzeling en afpersing. Mensenhandelaren zoeken feilloos de zwaksten in de samenleving op: jonge vrouwen uit noord_Afrika die in geïsoleerde dorpen leven. Vaak worden ze door de familieleden geronseld. Als een religieuze plicht, moeten ze profeet Mohammed volgen om Islam via massale migratie te verspreiden. Elke vorm van kritiek of weerstand is totaal verboden, het is zelfs verdwenen uit het voorstellingsvermogen van deze vrouwen… Moslima’s durven zelfs niet eens meer iets negatiefs over Mohammed te denken! Om deze reden zien we de meerderheid van de moslimvrouwen dan ook als een slachtoffer van een gewetenloze narcistische heerser die bij zijn leven zoveel angst en terreur heeft gezaaid dat de angst zich uitstrekte tot ver ná zijn dood en mensen zicht tot vandaag aan hem onderwerpen, terwijl zijn ‘soldaten’ nog altijd zijn naam verdedigen en zijn systeem in stand houden…
  Voortplantingsadvies, oorlogadvies enz. enz vanuit moslimlanden! De dimensies van het probleem liggen ten grondslag aan de aanpassingsniveau van de grote massa die niet kan beseffen dat hij/zij van grondgebied veranderd is! Omdat de politiek islam gebaseerd is op het analfabetisme en culturele achterlijkheid is het gebruiken van gesloten enclaves via overmatige expansie blijft een strategisch doel voor de Jihadisten. 

  Het zijn het vooral goed georganiseerde, geïndoctrineerde jonge generaties. moslims organisaties zijn vaak opgebouwd uit bloedverwanten, grote meerderheid van de Arabieren en Turken populatie in Nederland is door de razendsnelle vermenigvuldiging van de neef/nichtjes ontstaan, deze uitgebreide familieverwantschap is een ultieme basis voor de zware criminaliteit. 

  We geven bakken met geld uit aan Moslimlanden: uitkeringen (bijstand en kinderbijslag) aan niet in Nederland wonende mensen. Daar boven op komt nog meer aan ontwikkelingshulp. Er wordt ook via Malafide bedrijven miljarden belastinggeld naar de moslimlanden doorgesluisd. En wij maar bezuinigen. Nederland maar steeds armer, marokko en Turkije steeds rijker.

 5. In Europa alleen wonen makkelijk meer dan 20 miljoen moslims. Waarom vindt de schrijver het nodig te stellen dat er in heel Europa en de VS 20 miljoen wonen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: